Warning! This page is only available in the dutch language.

Nog meer sneeuwfoto’s

Ik kreeg heel veel leuke foto’s van Red Blaze, hier een kleine selectie 😆


En natuurlijk mijn mooie oude dame

Let it snow

Zo leuk 😆 De eerste sneeuw valt en de foto’s en filmpjes druppelen binnen.
Geweldig! Je ziet de hoeveelheid sneeuw wel erg verschillen, Duitsland spant wel de kroon.
Als iemand nog een foto van zijn/haar hond er bij wil gewoon even sturen.Yuma at the show

Today Yuma went to a show for Belgian Shepherds in Sjaelland, Denmark. He did very well.
Won the open class and got the RCAC. Congratulations to Yuma, Søs and Søren.


He also participated in September on his first official track test. He got up in a FPr1. On the first day he got 95 points out of 100 and 84 the other day. That was very good. In November he went again and got 82. He is having lots of fun working out the tracks.

Eerste JCAC

Vandaag op de Hollandcup show in Amsterdam kreeg Scarlet Red met haar 1U in de jeugdklasse
haar eerste punt voor het NJK (Ned. Jeugdkampioen).
Ze deed het heel goed op haar eerste grote internationale show. Keurmeester kreeg kusjes, ze stond heel mooi stil (geen vlo-tje 🙂 ) en ze liep keurig haar rondjes in de ring.
Uiteindelijk moest ze het opnemen tegen het teefje uit de kampioensklasse voor het CAC en ja, dan kom je met negen maanden nog wat te kort, maar geweldig dat ze beste jeugd teefje is geworden met een prima keurverslag.

Q-nest jarig

Qyra, Qyono, Qwenny, Quinta en broer Quartz worden vandaag 9 jaar.
Allemaal heerlijke vrolijke en bezige bijtjes. Hele fijne dag baasjes en Q-tjes.
En nieuwe foto’s zijn altijd welkom 😉


Qyono have a happy Birthday.

Op bezoek bij Gwion

Vandaag op bezoek bij Bianca en haar roedel. We werden “woest” blaffend ontvangen door Tycoon en Merlijn maar zodra ze ons zagen was het een “feestje”. Wizard Gwion was wel even onder de indruk van al de drukte maar dat was snel over en werd er gespeeld en kusjes uitgedeeld. Na een heerlijk bakje koffie zijn we een stuk langs het water gaan lopen en liep Gwion, hoe kan het anders met de W-genen, met een grote stok in zijn bek te paraderen. Mama Xadé was mee en die herkende hij meteen, grappig om te zien. Ook Scarlet was er bij en het hele span vermaakte zich prima. Scarlet helemaal in haar element toen zij de stok te pakken had en alle viervoeters achter haar aan kwamen. Merlijn kon toen lekker stiekem extra koekjes scoren, die had het goed bekeken door bij de twee-beners te blijven. Daarna verder bijgekletst (over de honden natuurlijk 😆 ) onder het genot van een heerlijke home-made soep.
Het was bere-gezellig, Gwion en zijn ooms zijn een prachtige roedel. Bedankt voor de leuke dag en tot gauw.

Jafar en Xoran

Jafar geniet van de aandacht van ome Xoran.
En Xoran, ach…die vindt alles prima. Die vindt het wel gezellig zo’n neefje op bezoek 😆

Scarlet Red examen

Vanavond heeft Scarlet het gehoorzaamheidsexamen VEG gedaan.
Gelukkig heeft ze geen problemen om op een nat veld te gaan liggen 😉 Dus blijf-oefening appeltje-eitje. Ze deed het heel goed, nog een handhulp bij het gaan staan (wat ze eigenlijk heel goed kan) en extra commando bij het aansluiten. Verder echt super.
Het apport vindt ze geweldig om te doen alleen bij de afwerking is best nog wel ruimte voor verbetering, nu gooit ze het blok nog voor mijn voeten en krijg ik een “bijna” hernia om erbij te kunnen, maar we moeten iets te werken hebben 😆
Supertrots op mijn grote “kleine” meid, die ook dit examen met een heel goed resultaat heeft gedaan.

Witch Morgane

Vandaag op bezoek geweest bij dame beige, Witch Morgane (Izzy). Wat was het heerlijk om dat puppy-ding weer te knuffelen en heel veel knuffels terug te krijgen van haar.
Ze leek haar moeder Xadé toch wel te herkennen, ze was erg enthousiast maar mams moest eerst de boel verkennen. Daarna hebben ze lekker samen gerend en probeerde Morgane (Izzy) in het spoor van mams te blijven en dat lukt best aardig met haar lange benen 😉
Het was heel leuk om Izzy en haar baasjes weer te zien en weer even bij te kletsen.