Warning! This page is only available in the dutch language.

Titeren

Bij voldoende animo kan er weer een titersessie gepland worden. Dat zou dan begin september kunnen zijn.

Voor diegene die niet weten wat dat inhoudt:
Er wordt een klein beetje bloed afgenomen bij de hond en daarin wordt d.m.v. de vaccicheck gemeten of er voldoende antistoffen bij de hond aanwezig zijn tegen hepatitis, parvo en hondenziekte (distemper).
Als er voldoende antistoffen zijn betekent dat, dat de hond niet gevaccineerd hoeft te worden. Afhankelijk van de hoeveelheid antistoffen wordt dan ook bekeken wanneer er weer opnieuw een test moet worden uitgevoerd. Dit kan variëren van 1 tot 3 jaar.

Heb je belangstelling, meld je dan even per email aan.

Indeling

Ik ben bezig met de indeling van de Doe-Dag. Een aantal workshops zitten bommetje vol en bij de andere is het wat rustiger. Leuk!
Mocht er nog iemand in willen schrijven dan is dat niet meer voor alle workshops mogelijk. Sluiting 20 juli.

Nog even geduld en dan is het programma van 14 september bekend. Wij hebben er zin in!


Vedra in actie

Woensdagavond afsluitende club wedstrijd gehad en over 2018-2019 heeft Sil (Vedra) bij de agility, de 3e plek in haar klasse behaald 😎 (dus club wedstrijden gedurende het hele jaar). Gr. Marcel


Detectie

Nikè is vandaag geslaagd voor detectie level 1. Omdat ik al de nodige ervaring heb kon ik haar thuis zelf trainen, even 1 keer met de instructeur om te zien waar het nog bijgeschaafd moest worden en toen mocht ze meteen mee op examen en dit heeft ze met een goed resultaat gedaan. Nu gaan werken aan detectie met afleiding en in veel verschillende ruimtes.

Zeven voor elf

Het elftal, de V-tjes, ze worden zeven jaar. Ze gedragen zich nog steeds als V-lotte V-tjes, ik denk dat het te maken heeft met de letter V, van velocitas 😆 de race-monsters.
Hele fijne V-erjaardag, Vasco, Viënto, Vox, Veros, Vladik, Vince, Vedra, Vega, Vaya, Vici en Venja.

Verwende Dame

Deze knappe 1-jarige Belgische schone (Nikè) kreeg gisterenochtend haar eerste shiatsubehandeling. Ze solliciteerde meteen als barkeeper, en werd natuurlijk gelijk aangenomen 😊
groetjes, Elise

Ravi update

Deze ontzettend lieve dame maakt alweer bijna 10 dagen deel uit van onze roedel. 😊
Het klinkt misschien gek, maar voor mij is het alsof ze er altijd al geweest is. Zij had een plekje nodig, ik miste zo enorm “het hebben” van 3 hondjes. Naadloos, dat is het woord dat in me opkomt als ik kijk naar hoe Ravi zich manifesteert in de roedel. Ze weet feilloos de mannen naar haar hand te zetten, speelt veel met Gwion en heeft respect voor Tycoon. Schroomt ook niet, om samen met Tycoon, m’n jongste het leven “zuur” te maken. 😉 
Tycoon moet ineens een echte roedel leiden, Gwion denkt af en toe “shit, ik moet wel m’n eigen plek verdedigen bij het vrouwtje”. En natuurlijk, soms heeft Ravi het best even moeilijk. Maar met een boel liefde en kroelieboelies komt dat allemaal goed.
Anne-Marie, heel erg bedankt dat je Ravi aan mij hebt toevertrouwd.

NK Scarlet

Vandaag met Scarlet (in de rui) op pad voor hopelijk het punt wat ze nog moest halen voor haar Nederlands Kampioenschap. Ze had al genoeg punten maar je moet ook nog wat halen nadat ze 27 maanden zijn. Dat is ze nu, dus stoute schoenen aan en naar de Pinkstershow.
In de open klasse stonden meerdere mooie teven en vol in vacht. Maar de keurmeester was zeer gecharmeerd van onze dame en gaf haar het CAC/CACIB en BOB.
Daarmee is Scarlet nu Nederlands Kampioen exterieur.