Warning! This page is only available in the dutch language.

Geweldig!

De Doe-Dag zit er weer op. Het was echt een geweldig leuke dag. Super leuk gezelschap, heerlijk enthousiaste, hard werkende honden en baasjes, het weer kon niet beter. Al zeg ik het zelf 🙂 Zalige locatie, veel ruimte. Veel gelachen, bijgekletst. Elise, Suzanne, Johan bedankt voor jullie bijdrage tijdens de workshops, Jan voor het beschikbaar stellen van het terrein, Chris en Frans voor de hulp vooraf, en zeker ook iedereen die er was en de dag weer onvergetelijk heeft gemaakt. Zonder meer een TOP-dag. De eerste foto’s zijn al binnen (dank Jonna en Ruben) Zie link https://photos.google.com/share/AF1QipOOcH9lLNp5o4V358XYaEwv_uC4ufKWIr2vut18O7Imx8uhzbbNQh4bKUtRBEvh9g?key=N0FsMkk1cVdKeHpLWlhuRTVzMXd2blp4YXdlSnhB en ik probeer deze week alles te bundelen en op de site in een map te zetten.

Dubbel feest

Vandaag dubbele verjaardag. Het N-nest (13 jaar) en het W-nest (6 jaar). Helaas hebben we al van een paar honden uit het N-nest afscheid moeten nemen maar hopelijk blijven de anderen nog een tijdje in ons midden.

De W-tjes in de bloei van hun leven, wij mogen zelf van twee van deze rakkers genieten en ook alweer van hun nakomelingen.

Kom maar op met nieuwe foto’s en filmpjes van deze jarige jobjes, wij zien ze graag komen en delen het ook graag met jullie. Hele fijne verjaardag!!

Feestje

Onze S-nest wordt 10 jaar. De wilde jaren zijn nu waarschijnlijk wel voorbij, maar de dame en heren genieten nog volop en houden de baasjes goed in beweging.
Hele fijne verjaardag, baasjes, verwen ze nog even extra en op naar een nieuw, leuk jaar.

Ex-Vakantieganger

Met Boaz (Red Blaze) hebben we ook een fijne zomer (gehad). We hebben veel logeetjes over de vloer gehad wat zorgde voor extra veel (speel)plezier. Daarna op vakantie naar de Ardennen. Boaz heeft genoten van alle watertjes en wandelingen. Hij dartelde rond alsof er niks te klimmen was en alsof het nergens glad was. Hij stond elke keer als eerste ergens boven en keek dan met een schuin hoofd naar ons hoe wij ons een weg naar boven baanden. Als het hem te lang duurde kwam hij (een paar keer) terug om vervolgens weer net zo makkelijk bovenaan te gaan staan. Inmiddels weer lekker thuis waar we de mazzel hebben dat we hier ook erg mooi kunnen wandelen. Vooral de hei is op het moment prachtig! Kortom we hebben weer volop genoten met en van onze lieve, vrolijke vriend!

https://photos.app.goo.gl/zHPiVLo9CBhoYTZe7
(kiezen is en blijft lastig 😉)

Groeten Ruben en Jonna

Niamh, oftewel Didi

Door omstandigheden dit jaar een wat kortere vakantie. Onze reis gaat naar B&B De Zonnedauw in Drenthe om veel te kunnen wandelen én ook nog een klein zwembad om te ontspannen. Uiteraard gaat Didi mee, we hebben immers een goede opgevoede DCDF….Daar aangekomen, waar ons een hartelijke ontvangst wachtte, mocht Didi los; er is nl. een afgezette tuin. Nog geen 3 minuten later volgt een enorme plons en ligt die vlerk in het zwembad (gewoon vanaf de rand er in gesprongen). Dat vond de eigenaar van de B&B wel grappig en die vond het helemaal niet erg als ook zij geregeld van het zwembad gebruikt maakte. Nou, dat liet ze zich geen 2e keer zeggen … (zie filmpje). Pff, we weten nog steeds niet helemaal zeker of we toch een zeehond hebben getroffen.