BOB

Dit weekeinde 2 shows voor Whisper en voor Xadé.
Xadé had nog 1 jeugdCAC nodig om Nederlands Jeugdkampioen te worden maar madame had besloten om haar “jas” uit te doen en tja….daar scoor je op een internationale show geen punten mee. Dus ondanks een prachtig keurverslag en ze haar uiterste best deed zat het er dit keer niet in. We hadden onze kans in Echt (enkele weken geleden) maar die show werd afgelast. Dus de kans op een NJK voor Xadé is wel verkeken.
Whisper deed ook haar best en is wel in vacht 🙂 en deze dame behaalde zaterdag het CAC en CACIB. Zondag deed ze dat nog eens over en kreeg daarbij ook nog het BOB (beste van het ras). Ruud mocht dus met haar nog een extra rondje in de erering 😆

6 thoughts on “BOB”

 1. Jammer van Xadé’s jasje, dan komt het kampioenschap voor haar later vast nog wel.
  Van harte gefeliciteerd met het fluistermeisje 🙂 Ruud zal vast heel blij geweest zijn 🙂

  1. Zal het niet worden Bianca, NJK kan maar tot de 18 maanden en er zijn geen shows meer voor die tijd 🙁
   En vaak duurt het wel enkele maanden voordat na de eerste rui de vacht weer helemaal klaar is.
   Helaas, niet te min blijft het een lekker ondeugend ding en heeft ze dit weekeinde weer laten zien wat voor leuk meiske het is. Erg vriendelijk in en buiten de ring, blijf er ieder moment van genieten (behalve als ze nieuwe schoenen sloopt 😆 )

 2. Ahhhh, erg jammer voor Xade, maar wel een mooi keuringsverslag en het blijft een leuk en mooi meisje. Het is niet anders, de natuur laat zich niet afdwingen, als de jas uit moet, zal het toch gebeuren. Dan maar weer hopen op goede punten bij een volgende show en dan voor een Nederlands Kampioen schap.
  Whisper heeft het weer goed gedaan zeg, proficiat hoor. Toch nog een goed weekend volgens mij. 🙂

  1. Super weekeinde. Gisteren nog een beetje het Ned. kamp. gevierd op de show van een Groenendaler van goede kennissen, beetje bubbels tijdens het wachten en goed gezelschap met 4 enorm lieve honden aan ons voeten. Dat is toch heerlijk.

Geef een reactie