Chasin’

Vandaag is het vijf jaar geleden dat McGyver Chasin’ door een brommer werd aangereden. Zijn heup, die uit de kom was, konden zee gelukkig weer terugzetten. Toch betekende dit ongeluk het einde van zijn topsportcarrière. Of niet helemaal?

Gisteren werd Chasin’ 12 jaar en eergisteren werd hij Nederlands Kampioen CombiSport in de veteranen klasse. Zie hem eens gaan! Wat fantastisch dat je nog steeds zo van de sport kunt genieten, Chasin’, en nog véle mooie hondenjaren gewenst!

13 thoughts on “Chasin’”

  1. Echt zo vreselijk blij mee, nog steeds. Blij dat hij zo goed in elkaar zit, blij dat de specialisten hun best gedaan hebben, blij dat hij zo opgewekt en blij door het leven kan!

  2. Wat fijn dat mijn “oude” kameraadje het nog zo goed doet. Met mij gaat het ook heel goed en overwegend relaxed. Mijn huidige baasjes zijn ook zo ongelooflijk blij met mij. Hartelijke pootjes en knuffels van Rhythm en baasjes.

    1. Rhythm heeft het ook getroffen, zoveel liefde en aandacht. We vinden het ook heel fijn als we zien hoe hij geniet bij jullie. Soms moet iets zo zijn, verlies voor de ene en een enorme steun voor de ander. Maar ik denk dat Rhythm zijn draai wel gevonden heeft.

Geef een reactie