Dag lieve Lunar

Een bijzondere vriend is over de regenboog gegaan. Eugenie haar soulmate Lunar is gisteren ingeslapen. Het leek allemaal nog zo goed te gaan maar helaas was het ineens over, de dierenarts kon niets meer voor hem doen en was er geen keus meer.
Ik kan me nog heel goed herinneren dat ze toen ik haar vertelde dat Lunar DE hond voor haar was, ze zoiets had van die!!! nou dat kan ik me niet voorstellen, echt niet.
Maar samen hebben ze prachtige dingen bereikt binnen de hondensport FCI obedience. NK, deelname WK, vele wedstrijden allemaal met veel plezier voor allebei.
Lunar heeft Eugenie en Merauke laten zien hoe prachtig het is om een hond te hebben die een hoge leeftijd bereikt. Dat maakt het afscheid echt niet makkelijker maar het moment was daar.
Dag lieve Lunar.


Eugenie en Merauke, heel veel sterkte.

12 thoughts on “Dag lieve Lunar”

 1. O wat een verdriet,Eugenie en Merauke ik wens jullie heel veel
  sterkte met het verlies van jullie lieve Lunar,hij zit voor altijd in jullie hart.

 2. Lunar, de grootse kampioen, de kanjer, de knuffel is niet meer. Wat triest. Laatste jaren wat ouderdom maar ja een kanjer blijft een kanjer. Eugenie en Merauke heel veel sterkte en zoek troost bij Vlad, Pi en al die mooie en ondeugende momenten van Lunar
  Klaas, Makiko en Ginza

 3. die knappe Lunar, het is bijna niet voor te stellen dat hij er niet meer is,de schaduw van Eugenie, een topper, een super leeftijd bereikt maar het mocht altijd meer zijn…heel veel sterkte met dit grote verlies! dag kanjer rust zacht Lunar
  liefst Vroukje en Wim Vloemans.

 4. Eugenie en Merauke heel veel sterke met het verlies van Lunar.
  Prachtige leeftijd maar daar is het verdriet niet minder om.
  Afscheid is de geboorte van een herinnering.

  Lunar op dezelfde dag geboren als onze Raffie.
  Ik heb vanavond nog zijn puppyfoto’s zitten bekijken of het zo moet zijn.

  1. Ja en ons Kayenne twee dagen eerder. Wat hebben we een plezier gehad met de puppy-behendigheid met Lunar, Raffie, Levy-Sam (die er helaas ook niet meer is), Kayenne, Kosta en Kai (helaas beide overleden). Zulke herinneringen brengen dan bij mij toch weer wat vrolijkheid.

Geef een reactie