Dag lieve meid

Gisteren hebben Cees en Marianne de moeilijke maar dappere beslissing moeten nemen om Ushka (Ula) te laten gaan. Moeilijk, hartbrekend maar zo knap om het belang van Ushka voorop te stellen. Nu, na nog een poosje, langer dan verwacht, was Ushka niet meer de enthousiaste hond, die blij werd van een bal, blij van de kleinkinderen, geen eetlust, kortom: ze gaf zelf aan dat het genoeg was geweest.
Ze heeft een veel te kort maar prachtig leven bij jullie gehad. Zij had zich geen fijner gezin kunnen wensen. Heel veel sterkte. Straks komen de vele herinneringen van de prachtige momenten die je samen hebt beleefd en zullen zeker helpen om het een goed plekje in je hart te geven. Maar nu zal alleen het verdriet en de tranen je moeten helpen. Ik had Ushka samen met jullie zo graag meer tijd gegund. Blij dat ik nog met haar heb mogen knuffelen en ben jullie heel dankbaar voor de liefde die ze kreeg.

Met pijn in ons hart hebben we haar laten gaan. Heel moeilijk, het gemis, maar ook ons zielloze huis.
Lieve groeten, Cees en Marianne

11 thoughts on “Dag lieve meid”

  1. Cees en Marianne, heel, heel veel sterkte en moed om dit vreselijke verlies te verwerken. Wij weten helaas ook al een aantal keren wat dit afstaan betekent. Maar….. het went nooit.

Geef een reactie