Divine reünie

Wat een super, super mooie dag. Je zou hem bijna goddelijk oftewel divine kunnen noemen 😉
Prachtig weer, vrolijke honden, gezellige baasjes, volop praat, gewoonweg heerlijk. Ook papa Umbra aanwezig, die doet zijn eigen ding maar dat heb je zo met die volwassen kerels 🙂
Wel even slikken toen de kroost bij elkaar was dat Gaia er niet meer is. Maar de vrolijke bende liet ons geen tijd om te lang te treuren want ze stoven vol gas het duinzand door. En dan is het volop genieten.
Daarna nog lekker lunchen en natafelen en genieten van de viervoeters die overal lekker lagen te rusten.


Iedereen bedankt dat jullie het tot een onvergetelijke leuke dag gemaakt hebben. Jullie hebben allemaal goed je best gedaan en de goden en godinnen zijn prachtige jonge honden geworden.
Foto’s staan bij categorie foto’s op de website.

4 thoughts on “Divine reünie”

  1. Ook wij hebben enorm genoten van deze dag. Wat leuk om de broertjes, het zusje én de papa en mama van Niamh samen met hun baasjes en bazinnetjes te ontmoeten en over van alles en nog wat bij te praten. Anne-Marie en Ruud, heel hartelijk bedankt voor deze geslaagde dag én voor jullie gastvrijheid. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar :).

  2. Altijd fijn én genieten als het hele spul weer terug op het honk is 🙂
    En ja, begrijpelijk dat de gedachten dan ook naar Gaia gaan…

  3. Het was een heerlijke dag en een fijne wandeling met het mooie stel honden. Wat een knapperds de broers en zusjes van Emyr. Maar dat kan ook niet anders met zo’n mooie papa en mama.
    Erg leuk om Umbra en zijn baasjes ontmoet te hebben en wij hebben een kleine hoop dat Emyr op zijn papa gaat lijken.
    Annemarie en Ruud het was een heerlijke dag, dank!!!

Geef een reactie