Jethro

Jethro is vandaag begonnen aan zijn reis naar de andere kant van de regenboog.
Zijn baasjes hebben het moeilijke besluit moeten nemen om hem rust te geven. Nadat recent een flinke tumor achter zijn hart was geconstateerd en dit niet te opereren was, is besloten dat op het moment dat hij het benauwd zou krijgen het afscheid zou zijn.
Helaas was dat al erg snel.
We wensen Petra, Rens en de kinderen veel sterkte met het verlies van hun lieve vriend.
Hopelijk worden de herinneringen steeds levendiger en de pijn steeds minder.

15 thoughts on “Jethro”

  1. Sterkte! Moeilijk besluit maar veel mooie momenten om op terug te kijken. Al die belevenissen met Jethtro en gezin. We leven met jullie mee.
    Makiko en Klaas

  2. Het blijft altijd moeilijk om te zeggen…..nu is het genoeg voor je maatje. Het kan helaas heel snel gaan. Maar als je het verdriet niet ervaart heb je ook nooit het plezier meegemaakt. Het hoort er helaas bij. Jullie kennen kent ons niet maar wij weten ook wat het is om dat mee te maken. (Wij zijn de -nieuwe- baasjes van Rhythm / Sauvage). Heel veel sterkte. Jellie en Adri

  3. heel veel sterkte met het verlies van je lieve vriendje, koester de mooie herinneringen, die nemen ze jullie nooit af, die blijven…

  4. Het verlies van zo’n hond die jarenlang deel uitmaakt van de familie maakt je zo triest , anderzijds is er de verantwoordelijkheid voor een waardig afscheid dat daar ook deel van uit maakt. Hopen dat hij in de eeuwige jachtvelden andere vrienden ontmoet Sterkte voor jullie.

Geef een reactie