JHD België

Tijdens de Jonge Honden en Veteranenshow voor Belgische Herders in Beerzel, België deden drie DCDF-jes mee. Yvar in de babyklasse, Whisper in de tussenklasse en Miracle Josha in de veteranenklasse. Yvar mocht de spits afbijten, hij vond alles best tot dat de keurmeester al zijn tandjes wilde tellen, daar moesten heel wat koekjes aan te waskommen maar uiteindelijk toch alles goed gezien. Hij deed het prima, liep heel netjes en ondanks dat het enorm lang duurde bleef hij regelmatig erg netjes stil staan.
Daarna was het een lange zit totdat Whisper aan de beurt was. Je ziet meteen dat ze het klappen van de zweep kent en staat rustig en loopt netjes en wordt dan ook omschreven als een “zeer rastypische elegante teef”.
Meteen nadat Whisper de ring uit kwam mocht Miracle Josha er in en dit keer ging niet Ruud als handler de ring in, maar Lonneke, ons buurmeisje.
Haar eerste show maar ook Josha haar eerste show. Ze deden het beide heel erg goed. Petje af!
Als een volleerde handler liep Lonneke een keurige driehoek, liet Josha netjes staan, ook als Josha even wilde gaan zitten (het was warm en je bent 11) wist Lonneke op de juiste manier het op te lossen. Ik denk dat we een goede opvolger voor Ruud hebben gevonden 😆

2 thoughts on “JHD België”

Geef een reactie