Kenja

Kenja, bijna 15 jaar. We hadden zo gehoopt dat je dit zou halen. Helaas hebben we gisteravond met veel pijn in ons hart afscheid van je moeten nemen. Bedankt voor je warmte en liefde binnen ons gezin.
Kenja het gaat je goed, we gaan je enorm missen
Henri, Janneke en Rianne.

Over 14 dagen zou deze prachtige oude dame 15 jaar zijn geworden. Helaas 2x kort achtereen getroffen door een GVS was ze zo verdwaasd, kon niet meer eten en niets kon nog uitkomst bieden. Henri en Janneke hebben een zware beslissing moeten nemen en afscheid moeten nemen van hun dierbare Kenja.
Heel veel sterkte, ook voor Rianne, die niet beter weet dat Kenja er was.

11 thoughts on “Kenja”

  1. Annemarie, dank je voor je lieve woorden. Kenja was mijn hart en toeverlaat. Echt mijn maatje. Woorden schieten mij te kort nu, maar ik mis ze nu al. Bijna 15 jaar heeft ze bij ons mogen zijn en dit was een hele mooie en fijne tijd. We hebben samen veel genoten. Ze was altijd bij me. Ik wil jullie danken voor deze prachtige, lieve, trouwe en mooie hond. Groetjes, Henri van Tilburg.

  2. Beste familie van Tilburg
    Heel veel sterkte met het gemis van Kenja. We weten helaas hoe jullie je voelen en weten ook dat dat nooit went. Je bent een lid van je familie kwijt en dat moet je als gezin een plekje geven.

Geef een reactie