Once in a life-time: Chasin

Vandaag heeft McGyver Chasin’ het aardse leven verlaten. De laatste tijd ging alles erg moeizaam, moeite met lopen, pijn door een groot gezwel wat niet kon worden geopereerd, een aantal keren kort na elkaar getroffen door GVS (vergelijkbaar met een TIA). De laatste dagen geen fut meer, geen eetlust en duidelijk meer pijn.
Dan moet je als goede baas een ontzettend moeilijke beslissing nemen en afscheid nemen van je beste vriend. Je hoopt op een wonder maar weet dat dit niet gaat gebeuren.

Nu moet Suzanne verder zonder haar Chase, zonder haar schaduw, zonder haar Terv-je wat altijd voor haar wilde werken, waar ze zoveel leuke dingen mee gedaan heeft. Allerlei hondensporten, maar ook heerlijke vakanties en ondeugende dingen in het dagelijks leven.
Hersteld van een verkeersongeluk waarbij de artsen zeiden, als hij nog maar ooit goed kan lopen. Maar Suzanne en Chasin hebben het samen gepresteerd om zelfs weer te rennen, te zwemmen en nog rustig aan combi-sport gedaan.


Chasin’, je was geweldig, en wat ben ik blij dat ik zo kort geleden nog de kans heb gehad om je even te knuffelen.

13 thoughts on “Once in a life-time: Chasin”

 1. oh dat was zo’n fantastische hond, een mirakel was dat. Zo door alles heen gekomen en terug sport gaan doen, en nu…Ik wens Suzanne en jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies…

 2. Sterkte Suzanne. Het blijft altijd een verschrikkelijke beslissing. Heerlijk dat Chasin zo’n fantastisch leven heeft gehad bij en met jou.

 3. Liebe Susanne,
  hab die Nachricht erst jetzt gelesen, da ich in Urlaub war. Es tut mir sehr leid, dass Dein Freund nicht mehr da ist. Der Verlust tut immer so weh.
  Mit großer Sorge sehe ich die Buchstaben (M – 0) immer näher kommen.
  Wünsche Dir , dass Du bald wieder fröhlich werden kannst mit einem neuen Freund.
  Liebe Grüße von AnneLi und O`Ninho

 4. Dank jullie wel allemaal. Het was een bijzondere hond, in allerlei opzichten. En we hebben samen genoten van zijn leven. Het is goed zo, maar wat doet het zeer……

Geef een reactie