Ons beertje

Ons Beertje, onze lieve Magenta is niet meer bij ons. Gisteren hebben we haar in laten slapen. Haar hoofdje was prima maar het lijfje was op. Geen kracht meer, de achterpoten wilden echt niet meer.
Magenta, wat was je bijzonder. Lief maar met een krachtige wil. Nooit opvallend maar altijd aanwezig. Onze teddybeer, niemand mocht de post binnen brengen, dat was jouw taak. Je kon dat zo duidelijk maken dat ook niemand maar een poging waagde 😆
Altijd iets in de bek, zelfs het laatste jaar was je regelmatig bezig om de visite allerlei frutsels, blaadjes, stokjes uit de tuin te geven, uiteraard ruilen tegen een lekkere beloning

Lekker trainen met het baasje, waar de koosnaam “Kareltje” ook regelmatig over het veld galmde en dan wist je dat je het weer geweldig gedaan had.

Prachtige pups heb je ons gegeven, waardoor wij het geluk hebben om naast de prachtige herinneringen, altijd iets van jou bij ons te hebben.

Het laatste jaar heb je gezondheid ingeleverd maar met fantastische hulp van mensen om ons heen hebben we extra tijd gekregen waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Ga voorzichtig over de regenboog en denk aan ons, tot we elkaar weer zien. Tot die tijd hebben we prachtige herinneringen van jou en jij hopelijk ook van je leven bij ons.

Rust zacht lieve meid

27 thoughts on “Ons beertje”

 1. Ach, the lady of the house. Moet zelf traantje wegpinken.
  Wat een fantastisch karakter. Wat een super maatje.
  Maar nu ook, wat een verlies.
  Schuivelend over de horizon maar met trots. Want zo is ze!
  Sterkte! !!!

 2. Oooh wat erg voor jullie ook al omwille van hoe speciaal deze bejaarde dame voor jullie was! Dikke knuffel AM en Ruud! She was the queen of the pack! Een sterretje meer aan de hemel!⭐️

 3. Een mooi lang leven gehad, in de roedel. Maar wat zullen jullie haar missen, ze was een prachtige dame. Ik zal haar missen als ik bij jullie kom, ze was er altijd om je te begroeten.
  Veel sterkte.

 4. Een prachtig lang hondenleven achter de rug, maar het verdriet en gemis zal er niet minder om zijn. Heel veel stekte van ons en van haar achterkleindochter. Bea, Joop, Didi

 5. Ruud en Annemarie,
  Heel veel sterkte.
  Mooie herinneringen aan
  “De oude Dame”, Magenta,
  Jullie Beertje.
  Ze kwam altijd nog wat brengen tegen een beloning. Al was hetzelfde al meerdere keren gebracht.
  Ze heeft een Respectabele leeftijd berijkt.
  Dag lieve Magenta,

 6. Ook al weet je ergens dat ze een hondje van de dag geworden is, toch wil je er dan nog niet aan en schrik ik.
  Wat zal het stil zijn in huis, wat zullen jullie haar missen. Wat zal ze door velen gemist worden, ook door mij. Veel sterkte en knuffels.
  Rust zacht, lieve Magenta

 7. Wat een verlies en ook wat hebben jullie haar nog een mooi extra jaar gegeven met alle extra aandacht en massages ed. Je wil toch altijd het beste voor je meissie. En dat hebben jullie zeker gedaan.

  Veel sterkte de komende tijd om dit verlies en gat dat ze achterlaat n plekje te geven

 8. Liebe Magenta einen schönen Weg in den Hundehimmel. So ein frohes langes Hundeleben. Grüß unseren Ninho .Viel Kraft für Annemarie und Ruud, die alles nur Mögliche für dich getan haben.

 9. En dan het bericht wat ik niet wilde lezen, de tranen lopen ook bij mij over m’n wangen, lieve Magenta, één van jouw mooie pupkes heb ik bijna 11 jaar geleden uit mogen kiezen, Meneer Beer, óók zijn eigen willetje maar óók zó lief en “behulpzaam “,dank je wel Magenta voor die lieverd.
  Anne-Marie en Ruud, héél héél veel sterkte met het verlies van jullie lieve Magenta, ze heeft bij jullie een geweldig leven gehad en ik weet zeker dat ze voorbij de regenboog bij de andere DCDF-tjes is, liefs en dikke knuffel Yolanda

 10. Heel veel sterkte. Jullie hebben haar een gelukkig leven gegeven, dit is te zien op de prachtige foto’s. Draag haar voor altijd mee in jullie hart.

 11. Het zijn prachtige foto’s van haar leven.
  Weest getroost door de vele mooie herinneringen die jullie zult bewaren en koesteren.
  Vanuit die hondenhemel is ze jullie zeker oneindig dankbaar.
  Mady & Happy

 12. Lees met kippenvel het bericht en bekijk de foto’s.
  Heel veel sterkte gewenst! Je weet dat het er aan komt maar het is toch altijd slikken. Koester de mooie momenten Ruud en Anne – Marie.
  Groeten Wim en Maaike

 13. Hoi Ruud en Annemarie,
  Wij hebben de prachtige old lady pas nog bij jullie mogen zien. Ondanks alle goede zorgen is er dan toch plotseling het onvermijdelijke afscheid. Heel veel sterkte gewenst met het verlies.
  Groeten, Cees en Marianne

 14. Liefde, zorg en aandacht. Dat is wat je als DCDF’je krijgt van Anne-Marie en Ruud. Aangevuld met doorzetting en kennis van zaken en je wordt zoals Magenta zomaar 15 plus. Petje af hiervoor. Veel sterkte met jullie verlies. Bijzonder dat een stukje van haar binnenkort gewoon weer tot leven komt. Tot binnenkort. Jolanda en Wilbert

 15. Iedereen bedankt voor de lieve woorden, dat doet goed.
  Er is een bepaalde leegte in de roedel, die moet zich weer langzaam gaan vullen. Wat zou het fijn zijn om nog even haar koppie tussen de handen te kunnen nemen en vertellen hoe bijzonder ze is. Gelukkig heb ik haar dat vaak gezegd en weet ze zeker wel dat ze nooit vergeten wordt en doorleefd in haar “kroost”.

 16. Wij wensen jullie hel veel sterkte toe met dit grote verlies, zo’n schatje… koester de mooie herinneringen en die zijn er heel veel. Dikke knuffel van ons allen.

 17. Beste Anne-Marie en Ruud, Ik lees jullie bericht nu.
  Wat een lege plek en telkens weer missen in jullie gezin zonder Magenta !
  Troostend vind ik voor jullie dat je later telkens toch nog dingen van haar herkend in haar kroost!
  Veel sterkte toegewenst in haar missen nu!
  Marja.

 18. Door omstandigheden nu pas bericht gelezen !
  Wat een prachtige,lieve en spontane dame is van jullie en ons heengegaan ! Het was een zeldzame lieve en leuke hond !
  Verstandige beslissing – weten het zelf nog van Nadine hoeveel pijn en verdriet het doet en geeft.
  Heel veel sterkte gewenst !

Geef een reactie