Pepertje, ons lachebekkie

We hebben afscheid moeten nemen van onze prachtige oude dame Kayenne. We hebben 14 jaar en 9 maanden van haar mogen genieten. Ze heeft ons zoveel goeds gegeven, haar pittige maar fijne karakter, heerlijk aanhankelijk, veel werklust en altijd paraat, 2 prachtige nesten.
Helaas liet de laatste tijd haar lijfje het meer en meer afweten. We hadden geen keus meer en moesten voor ons Kayenne kiezen en haar rust geven.
Als pup kon ik haar niet laten gaan en ze moest bij ons blijven, ze was toen al echt mijn hondje en na bijna 15 jaar is daar niets aan veranderd. Ze kon als geen ander genieten van het kleinste beetje aandacht en kon dan heerlijk lachen. Kayenne was de laatste tijd meer in slaapmodus maar ze wilde niets missen ging altijd mee naar buiten en maakte in haar eigen tempo nog steeds actief deel uit van onze roedel waar ook nog steeds ontzag was voor onze prachtige meid.
We zullen je ontzettend missen Kayenne, je veteranen-power, je lachend smoeltje, de snoet op mijn benen als ik ergens zat, het bijzonder huppeltje als je dacht dat je heel hard liep 🙂
Kortom het zal niet hetzelfde zijn zonder ons Kayenne

22 thoughts on “Pepertje, ons lachebekkie”

 1. Wat zullen jullie haar missen, een prachtige oude dame en het was zo mooi om haar buiten te zien liggen en ook nog graag mee willen doen met de rest van de roedel. Heel veel sterkte met het verlies van jullie Kayenne.

 2. Die lieve blije Kayenne. Zo loop je nog mee over het grasveld en zo is het zover, en moeten jullie ze laten gaan. Kan ze nu Josha een lekkere knuffel geven. Heel veel sterkte.

 3. Gecondoleerd met het verlies van Kayenne.
  Het was zo’n bijzondere en lieve hond die altijd langs kwam voor een aai.
  Ze had een mooi leven bij en met jullie.

 4. wat erg dat die lieve lachebek er niet meer is, er zijn altijd van die honden die hoop je dat die heel oud worden en 14 jaar en 9 maanden is al lekker oud maar dan toch….
  wat was kayenne toch een schitterende hond op haar eigen befaamde manier de lachebek, altijd naar je toe komen en begroeten er is er maar een van…..
  Heel veel sterkte met het verlies van jullie lachebek

 5. Veel sterkte met dit grote verlies Ruud en Anne-Marie. Koester de mooie herinneringen. Kayenne leeft door in haar nakomertjes, zeker al in Shadow, die heeft veel trekjes van zijn mama. Een heel dikke knuffel van ons allen en zeker van haar zoontje Shadow.

 6. Altijd heel verdrietig, je wilt ze het liefst altijd bij je houden. Maar soms moet je een liefdevolle keuze maken. Veel sterke gewenst.

 7. ik heb kayenne niet anders gekend als lachebekkie, als ik kwam zei ik altijd lachebekkie.
  rust zacht lief dametje Annemarie en Ruud veel sterkte

 8. lieve Anne-Marie en Ruud, hoewel je je lieveling voor ALTIJD bij je wil hebben, komt er een moment waarop je ze moet laten gaan. Ruim veertien jaar heeft ze jullie blijdschap en grote liefde gegeven, hier is alleen dankbaarheid op zijn plaats.
  Maar oh oh wat is dat moeilijk. Heel veel sterkte en hou in gedachten jullie lieve schat dicht bij je!!! lieve kus voor de hele roedel van Alexa en VAYA

 9. Lieve Annemarie en Ruud,heel veel sterkte met het verlies van jullie
  lieve Kayenne,wat zal dat een gemis geven,dat lieve oude dametje
  dat altijd zo kwam kroelen,ze had bij vele een warm plekje in het hart en dat
  lieve lach smoeltje gaat zeker niet vergeten worden.

 10. Zoveel vreugde van haar gehad. En dan zoveel verdriet.
  Maar als je het verdriet niet kent, heb je ook nooit de vreugde ervaren. De dood hoort bij het leven.
  Heel veel sterkte gewenst. Alles komt ooit goed.
  Liefs Jellie (en kroel van Rhythm)

Geef een reactie