Puppy’s Venja en Umbra

De puppy’s (3 reutjes en 3 teefjes) van Venja en Umbra zijn geboren. Na een hele dag rusten besloot Venja om in de avond de eerste pups op de wereld te zetten. Op haar gemak, niet zoals Venja rent 😆
Ze kreeg of nam (wie zal het zeggen) na iedere pup die geboren werd ruimschoots de tijd om ze droog te maken, kontjes te poetsen, en zo konden dan ook nog lekker drinken voordat de aandacht naar de volgende ging. Dat betekent wel dat ze ook de hele nacht is bezig geweest.
Maar alles ligt blakend bij mams en hopelijk blijft dat zo.
Eén van de teefjes is een stuk kleiner als de rest maar ze laat zich goed horen als ze door de grote
broers en zussen wordt weg geduwd en dan kan ik even de kleine meid helpen en zorgen dat ze ook voldoende moedermelk krijgt.

33 thoughts on “Puppy’s Venja en Umbra”

 1. Ganz herzliche Glückwünsche!
  Wie schön. Eine tolle Wurfgröße!
  Ein paar Bewerber vielleicht traurig, aber gut für die Mama!
  Ruht Euch gut aus und ganz viel Glück für die Kleinen.

 2. Van harte gefeliciteerd hoor zus!!
  Zelf was ik 2 dagen bekaf van de winterwandeling!!

  Groetjes allemaal van Vega en natuurlijk Nadine,Gerry & Martin

 3. Van harte gefeliciteerd! Ben blij dat alles goed gegaan is en dat Venja alle tijd heeft genomen voor Pups. Leuk om de foto’s te zien. Ik ben razend nieuwsgierig.

 4. Gefeliciteerd! Fijn dat alles is goed gegaan. Mooi aantal, mooie verdeling. En dat die kleine meid maar snel een mollige pupperdepup mag worden!

 5. Beste Anne-Marie en Ruud. Van harte proficiat met de geboorte van de pups van Venja en Umbra. We wensen alle zes de pupjes liefdevolle baasjes en een gelukkig leventje toe. Een extra knuffel zenden we voor hun knappe mama Venja.

 6. Op zijn Brabants gezegd: Wa leutig!!! Geniet er weer van en we blijven het volgen hoe het deze prachtige nakomelingen van Venja en Umbra zal vergaan. En……we komen kijken en “snuiven”

 7. Hartelijk gefeliciteerd met dit lieve prachtige ‘Kroost’ !
  De complimenten en extra knuffels voor Venja, die een goed en echt stressbestendig moedertje blijkt, toch?
  Veel blijdschap wens ik jullie toe met dit nieuwe leven!
  Groetjes, en het wordt weer smullen met alle leuke berichtjes dalijk !

 8. Gefeliciteerd zusje, je hebt een fantastisch zestal op de wereld gezet en wat zullen we met z’n allen er plezier van hebben. Ik ben trots op je.
  Ook Anne-Marie en Ruud van harte!!!! Als het kan kom ik je gauw bezoeken en de kleintjes bewonderen, als ze maar niet in mijn vacht kruipen, dat doen pupjes graag en dat vind ik eng. Dikke knuf voor allemaal.

 9. Congratulations. Nice is has gone well. New beautiful puppies and again lots of live in the house. Many hugs to you all. Yuma, Søren and Søs

 10. Gefeliciteerd, altijd fijn wanneer de bevalling voorspoedig loopt! We duimen dat ze alle zes voorspoedig ontwikkelen en er een lief reutje ons gezin mag komen uitbreiden, spannend!

Geef een reactie