Ravi

Ravi, maakt sinds vandaag deel uit van het “gezin”/roedel van Bianca. Vanochtend hebben we haar opgehaald, wat niet makkelijk is, het afscheid is toch zwaar maar wij kunnen dat rationeel bekijken maar een hond kun je het niet uitleggen.
Daarna meteen door gereden naar haar nieuwe thuis waar ze al voor het raam stonden te wachten en Ravi met alle liefde werd ontvangen.
Ze stapte gelukkig vol vertrouwen het huis binnen en we hebben de tijd genomen zodat ze rustig de boel kon verkennen en er nog een bekend iemand in de beurt was. Gwion begon meteen zijn charmes in de strijd te gooien en had haar al redelijk snel zo ver dat ze wat ging spelen. We zijn met een goed gevoel weer naar huis gereden, wetende dat Ravi weer een prima thuis heeft.

Bianca, dank je wel, voor de liefde, aandacht, het plekje in je hart en huis voor Ravi

9 thoughts on “Ravi”

 1. wat een fantastisch verhaal met een goed einde. Voor het vrouwtje van RAVI niet gemakkelijk om na al die jaren afscheid te moeten nemen.
  Een prachtige foto van het drietal. Allemaal heel veel plezier gewenst en …..nog vele jaren in goede gezondheid!!!!
  Good Luck!

 2. Het gaat hartstikke goed. Af en toe een beetje onwennig voor Ravi en Tycoon; Gwion fladdert overal tussendoor.
  Er wordt al gespeeld maar ook naast elkaar geslapen. Wist niet wat ik kon/mocht verwachten, je vertrouwde vrouwtje ineens een hele dag niet zien; wat moet dat moeilijk zijn. Maar Ravi doet het zoooo goed. Met z’n 3-tjes naast elkaar aan de lijn, eten, slapen, kroelen… Lijkt mij een droomstart. 🙂

 3. Heel veel geluk met elkaar en gezien de foto’s gaat dat vast en zeker goed komen, wat een mooi span met z’n drieën

 4. leuk dat er al meteen een klik was met Gwion. Toch fijn dat Ravi zo goed is terecht gekomen, maakt het afscheid voor het 1e baasje toch ietsje makkelijker. Doordat ik de thuis en opvoeding van Ravi ken, weet ik ook zeker dat dit goed zal blijven gaan in haar nieuwe roedel.

  veel plezier en geluk met Ravi, dat verdient ze ook.

Geef een reactie