Red jarig

Onze Scarlet en Flame, Sky, Devil, Blaze en Indian zijn hun puppy haren wel kwijt maar streken 😆 die verliezen ze gelukkig niet allemaal. Hier is het iedere dag weer genieten van onze vrolijke “rooie”, ze kwispelt altijd. Altijd zin om iets te ondernemen, racen in het bos, speuren, obedience, agility, het maakt niet uit, als ze maar iets voor me kan doen. Tussendoor even een knuffel en een kwispel en haar dag is weer goed.

Ik hoop dat iedereen zo geniet van hun Simply Red “puppy” als dat wij doen. Hele fijne verjaardag allemaal.


8 thoughts on “Red jarig”

  1. Twee jaar alweer?! Hoewel niet één van de trotse baasjes van één van de Simply Red-jes, is dit nest voor mij heel speciaal omdat ik tijdens het pupsnuffelbezoek voorzichtig kenbaar maakte dat ik wel weer toe was aan gezinsuitbreiding 🙂
    Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie mooie Rooie. Fijne extra verwendag!

  2. 2 jaren vol genieten van onze Indian. Of en toe met vallen en opstaan. Maar aan de vooravond van ons nieuwste winteravontuur kunnen we wel zeggen dat we uitkijken naar de, hopelijk, nog vele jaren met onze Red. Alle Red-jes van harte gefeliciteerd!

  3. Ook hier is het iedere dag genieten van ons Red Flamepje. Altijd staat ze voor mij klaar. Tis echt iedere dag genieten. Echt mijn schaduw.
    Proficiat alle Redjes.

  4. Alweer 2 jaar… En genieten doen we zeker volop! Het is fijn om onze lieve vrolijke rooie knuffel om ons heen te hebben ♥
    Ik hoop dat alle redjes een fijne dag hebben (gehad). Gefeliciteerd allemaal!

Geef een reactie