S-jes jarig

Vandaag wordt het S-nest 9 jaar.
Geniet met volle teugen van jullie dierbare Terv-jes en maak er een super leuke dag van


Sterkte voor Gerda en Wiel, baasjes van Storm die recent is gestorven.
En ook Spirit die jong is verongelukt, hij blijft in mijn gedachten.

8 thoughts on “S-jes jarig”

  1. Een heel gelukkige verjaardag aan al mijn broertjes en zus! We maken er een spetterende dag van, heb ik trouwens al gedaan vandaag. Een fikse wandeling en spelen met de tuinslang. Met dit mooie weer kan ’t niet meer stuk. Straks nog een toetje. Ook een dikke knuffel aan Storm en Spirit en mama Kayenne die er spijtig genoeg niet meer bij zijn.
    Shadow en zijn baasjes

  2. Van harte allemaal, dat er nog maar veel verjaardagen mogen volgen en een knuffel voor de baasjes van degenen die ons al verlaten hebben.

  3. Nou en of ik gekroeld ben. Maar niet alleen op mijn verjaardag. Eigenlijk elke dag wel. Ik ben de persoonlijke `stalker` van het vrouwtje, dus dat zit wel goed. En ik ben ook zo braaf met andere hondjes tegenwoordig. Op 30 meter afstand kan ik al rustig kijken, terwijl vrouwtje lief tegen mij praat en mij prijst. Het zijn altijd broertjes of zusjes van bekende hondjes voor mij, zegt ze. Dat helpt enorm. Nou ik hoop dat jullie allemaal een fijne verjaardag hebben gehad en voor een extra knuffel voor de baasjes van Storm en Spirit. Poot van Sauvage, alias Rhythm, alias Woestie etc.

Geef een reactie