Storm

Onvoorstelbaar. Geen woorden meer. Waarom.

Storm.
Het ene moment nog een grote dondersteen, zijn naam eer aan doen en met windkracht door de tuin.
Het andere moment is het ineens over, zakt in elkaar en kijkt nog even naar zijn baasje en blaast zijn laatste adem uit. Zijn maatje Ulan snapt het ook niet meer, porren, duwen, niets helpt. Storm waait niet meer.
Geen vrolijke Storm meer, geen pittige jongen meer, geen vriend voor Ulan meer, geen Storm die het snoetje van kleindochter poetst, geen nieuwsgierig smoeltje dat komt kijken als er een veulen geboren wordt. Geen warme wind meer.

Gerda en Wiel, ik ben nog steeds met stomheid geslagen, ik zou zo graag antwoorden geven maar kan niets.
Heel veel sterkte met dit verlies, veel te jong, nog zoveel wandelingen, vakanties, leuke dingen samen willen doen en nu is er abrupt een einde aan gekomen.

15 thoughts on “Storm”

 1. lieve Gerda en Wiel, nooit zal ik, en ik dacht er van de week nog aan, de hartelijke ontvangst van Storm vergeten (en ook van Ulan) toen VAYA bij jullie op bezoek kwam. Wat was hij tevreden en lief voor dat meisje!!!! Een hond die je je leven lang niet zult vergeten. Het is niet te bevatten, sprakeloos!!! Zo’n heerlijke kerel, ineens weg. Heel veel sterkte, koester de prachtige momenten, ook voor Ulan!!
  lieve groet, VAYA en Alexa

 2. Beste baasjes van alle Hartenbrekers (Levi(Gaia), Merlijn, en Storm) , die deze afgelopen week hun lieve hondje door overlijden nu moeten missen. Veel te jong. en onverwachts en toch ook plots.. wil ik een ieder van jullie héél veel troost en sterkte toewensen in het verdriet van het missen van jullie HartsVriend en Makkertje!!

  marja (een bezoeker van jullie prachthonden op de website)

 3. Allemachtig het is geen goede periode voor de DCDFjes. Heel veel sterkte Gerda en Wiel. Als ik het lees, een mooie dood. Maar dat wil je als hij dertien is, niet als hij pas acht is!!
  Dikke knuffel van mij

 4. Wat een nare dagen voor de baasjes van Gaia, Merlijn en Storm, maar zeker ook voor Anne-Marie en Ruud! Wij wensen jullie allemaal veel sterkte en leven met jullie mee!

 5. Dank allen voor de lieve berichtjes en steun.
  We zullen onze lieve stormpie nooit vergeten en alle ondeugden en herinneringen bewaren. We missen Storm ontzettend. Was altijd aanwezig. Dag lieve vriend……bedankt.
  Poot van Ulan.
  Wiel & Gerda

 6. Alsnog mijn late innige deelneming. Was geschrokken van zijn plotse overlijden, veel te vroeg.. Blijkbaar heb ik dit bericht gemist.. Ontzettend veel sterkte met dit grote verlies. Hij geleek zo fel op zijn broer Shadow ook zo’n spring in ’t veld en onbesuisd maar o zo lief en schattig en mooi…Hopelijk kunnen de mooie herinneringen de pijn verzachten. Vergeten doe je zo’n schatje nooit.

Geef een reactie