Ulvi, ons Feetje, ons witpootje

Helaas hebben we een heel droevig bericht.
Ulvi, beter bekend als Fee, het meisje met de witte pootjes is vandaag ingeslapen.
Haar baasjes hebben een zware maar moedige beslissing genomen en haar beschermd tegen het gaan lijden.
Sinds kort wisten haar baasjes dat ze getroffen is door een tumor in haar koppie. Een mokerslag, met het idee dat er een grasaar zat te vervelen gingen ze naar de dierenarts maar bleek het iets heel anders te zijn.
De uitslag was een zeer agressieve snel groeiende kraakbeentumor. Feetje had er erg veel last van, wilde niet meer spelen, geen ondeugende dingen meer doen, alleen maar rust.
Jeanine en Klaas hebben haar een prinsessenleven gegeven, en haar nu de rust gegeven.
Veel te kort heeft Fee van het leven kunnen genieten maar in die jaren heeft ze wel een onuitwisbare indruk achter gelaten.


Dit plaatje staat voor altijd in mijn geheugen. Alert, klaar voor actie.
De blijheid waarmee ze ons altijd begroette is zo bijzonder, juist bij haar. Zij die zo kieskeurig was wie ze als vriend beschouwde. Zo blij zo vrolijk zo intens.

Jeanine, Klaas, heel veel sterkte.
Ons meiske met de witte pootjes zal altijd in jullie en ons hart zitten.

13 thoughts on “Ulvi, ons Feetje, ons witpootje”

 1. Och wat een triest bericht. Alles heb je er voor over maar moet toch beslissen. Wat een moeilijk besluit. Jeanine en Klaas heel veel sterkte met het verlies van jullie Fee.
  Makiko en klaas

 2. Wat ontzettend triest, zo’n kort leven…

  Jeanine, Klaas, Ruud, Anne-Marie, heel veel sterkte met dit enorme verlies. Woorden schieten verder tekort…

 3. wat een vreselijk naar bericht. Het doet pijn in je hart. voor allemaal heel veel sterkte, want dit doet pijn voor iedereen die erbij betrokken is. Heel veel sterkte en ik denk dat wij allemaal heel erg met jullie meeleven, zowel met baasjes als met Ruud en Anne-Marie.
  Alexa en VAYA

 4. Wat zijn dit toch steeds weer droevige berichten,zeker wanneer het om zulke lievelingen als Tervuerense herders gaat. Ook wij weten er helaas “alles” van.

  Héél veel sterkte voor Jeanine, Klaas, Anne-Marie en Ruud met een pootje en kusjes van Nadine,Vega, Gerry en Martin uit Nunspeet.

 5. Zo vreselijk ellendig die tumoren. Maar in dat koppie kan het nergens heen. Dus wat moet je dan. Heel veel sterkte gewenst. Jellie en Adri en Rhythm (Sauvage)

Geef een reactie