Europasieger

Vandaag een geweldige dag op de show. Wizard mocht mee naar Dortmund naar de VDH Europasiegershow.
Erg vroeg op pad maar met een vrolijke hond is dat niet ongezellig.
Wizard mocht aantreden in de tussenklasse en won deze. Daarna mocht tegen alle winnaars van de andere klassen (ook de kampioensklasse waar zijn vader in stond) en won van alle reuen en werd dus beste treuren reu :-).
Helmaal blij maar toen moest hij tegen de bester teef en ook daar werd hij als de betere beoordeeld.
Dus naast zijn CAC en CACIB en VHD Europasieger titel werd hij BOB (Best of Breed) en dat betekent erering.
Je verwacht niks en hoopt dat je bij de beste 7 geselecteerde honden komt (tenslotte is rasgroep 1 de grootste groep met enorm veel competitie). Ook deze keurmeester was gecharmeerd van ons manneke en hij stond bij de beste 7 in de grote ring. Ik stond helemaal trots op de tribune en ging helemaal naast mijn schoenen lopen toen hij als derde gekozen werd en op het erepodium kwam.
Het is een knapperd maar ook voor hem is het een vermoeiende dag en moet hij toch goed zijn best blijven doen.
Ik ben zeker trots op mijn Wizard en natuurlijk ook op de handler (Ruud).

10 thoughts on “Europasieger”

  1. Super. Top prestatie van Wizard, Ruud en Anne-Marie. Moeten jullie prijzenkastje al vergroten? Of kan je die bekers gemakkelijk op elkaar stapelen?
    Ginza

    1. Nou Klaas, we kunnen delen met Ruud K. en Marijke. Dus hebben we al 2 kasten voor sir Wizard. Want zo moeten we hem nu toch wel aanspreken.

    1. Wat heeft het een met het ander te maken? Kunnen honden niet mooi zijn en een goed karakter hebben? Of lees ik het verkeerd?

Geef een reactie