Winterwandeling

Het zit er alweer op. Echt winters was het niet maar niet minder gezellig. Beetje grijs maar droog en super enthousiaste baasjes en honden. Helaas hadden we een paar ziekmelding (beterschap) maar met een flinke groep hebben we een leuke wandeling gemaakt en daarna de inwendige mens weer versterkt. Het blijft zo leuk om iedereen weer te zien, te spreken en onze honden terug te zien.

Zo mooi om te zien hoe zo’n tijdelijk samengestelde roedel te werk gaat en hoe dan sommige honden meteen gaan regelen indien nodig. Fantastisch!

Iedereen enorm bedankt voor de leuke dag, het was echt genieten.

Foto’s https://www.decontedefee.nl/nl/fotos/nggallery/fotos-1/winterwandeling-2020/

Filmpje https://www.decontedefee.nl/nl/videos/

11 thoughts on “Winterwandeling”

 1. Super initiatief, nu al bijna een jaarlijkse gewoonte waar we enorm naar uitkijken. Leuk om broertjes en zusjes van onze honden terug te zien. Baasjes gelukkig en hondjes hebben hun hartje kunnen ophalen! Bedankt Anne-Marie en Ruud!!

 2. Das sah wieder gut aus.
  Schade, dass wir nicht mehr dabei sind.
  Fürchte nur, dass das große”Tervueren” Rudel unseren Shepsky nicht so mag….

 3. Het is iedere keer weer prachtig om ‘overal’ waar je kijkt een vrolijke hond te zien. We hebben genoten. Dank voor de mooie wandeling.

 4. Wat jammer dat we er niet bij konden zijn! Griep heeft het verknald maar hopelijk kunnen we er volgend jaar weer bij zijn. Leo Rona en Zimba

 5. Voor ons pas de 2e keer dat we meelopen, maar wat hebben we er weer van genoten! Anne-Marie en Ruud, bedankt dat jullie dit georganiseerd hebben.

 6. Dat ziet er weer reuze gezellig uit! Wij hopen volgend jaar weer mee te kunnen lopen. Tellen met smart de dagen totdat er weer pups zijn.
  Groetjes, Cees en Marianne

 7. Wat een heerlijk filmpje en mooie foto’s!! Het blijft een prachtig gezicht zoveel DCDFtjes bij elkaar.
  We hopen dat we er volgend jaar ook weer bij kunnen zijn.

Geef een reactie