Winterwandeling

Het was een gezellige dag, heerlijk gewandeld, lekker bijgepraat.
Veel vrolijke DCDF-jes met hun baasjes. Het weer was prima, droog, niet te koud. Kortom een geslaagde dag. Iedereen bedankt voor de komst, van heinde en ver, hopelijk gaan we iedereen dit jaar nog eens zien bij een wandeling of andere activiteit of zomaar voor een lekker kopje koffie.


Al enkele foto’s geplaatst (onder foto’s op de website), meer foto’s volgen. Filmpje staat onder videos.

12 thoughts on “Winterwandeling”

 1. Was weer een hele leuke belevenis, hebben er weer heerlijk van genoten! Hopen dat we dit er in kunnen houden! Bedankt namens leo rona en Zimba

 2. Super initiatief! Indrukwekkend wanneer heel die bende wordt losgelaten! En wat hebben ze het naar hun zin. Heel hartelijk bedankt Ruud en Anne-Marie!

 3. Schade, dass wir nicht mit waren, aber hier war sehr schlechtes Wetter , und da war es uns ein bisschen weit….
  Schön, dass Ihr viel Spaß hattet!
  Liebe Grüße an alle Hundjes und Baasjes aus Wuppertal

 4. Het was weer een heerlijke wandeling
  Stormloop van belgen die achter elkaar aanrennen, de afleiding van de sportende kinderen en dan natuurlijk de tevreden dutjes toen ze weer thuis meteen in slaap vielen 🙂

 5. Vaya en ik hebben weer genoten. Wat een feest om die blije vierbenen te zien rennen in al hun enthousiasme en vrolijkheid.
  Heel veel dank Anne-Marie en Ruud voor zo’n heerlijke dag.

 6. Wat was het genieten met alle mooie energieke belgjes. En na afloop konden we nu ook vol trots ons eigen DCDFtje weer in de auto stoppen! (vorig jaar liepen we nog mee zonder hond om het ras te leren kennen).
  Bedankt Anne-Marie en Ruud voor de mooie dag. Boaz heeft er ook erg van genoten.

 7. Dank voor deze mooie wandeling.
  Het is altijd een feest om de verschillen en overeenkomsten te zien in ‘onze’ belgen én de lol die ze met elkaar hebben.
  Weer prima georganiseerd!

Geef een reactie