Winterwandeling

Vandaag weer de jaarlijkse winter-kennel-wandeling gehad. Ondanks een aantal afmeldingen wegens ziekte en begrafenissen, was de opkomst weer prima. Het weer was ons ook deze keer goed gezind, helaas geen winterzonnetje met sneeuw maar geen regen en prima temperatuur. Fijne wandeling, met een gezellige groep baasjes (31) en DCDF-honden (19) en Bikkel natuurlijk.
Aan de vrolijke gezichten te zien en de reacties tijdens en na de wandeling vond iedereen het erg leuk en wij zeker ook. Iedereen bedankt voor de gezellige uurtjes.


Meer foto’s op winterwandeling 2019

11 thoughts on “Winterwandeling”

  1. Het was voor ons de eerste keer dat we deelnamen aan de winterwandeling. Wat hebben we ervan genoten! Fantastisch om al die DCDF-tjes bij elkaar te zien en om met al hun baasjes kennis te mogen maken. Ook de afsluiting onder het genot van een kopje koffie, thee of chocomelk was super gezellig; bijzonder om mee te maken hoe goed álle DCDF-tjes zich gedragen in het restaurant! Dankjewel Anne-Marie en Ruud voor het organiseren. Wij zijn er volgend jaar weer bij .

    1. Was ook leuk om te zien dat het hele restaurant vol lag met belgen en geen blafje te horen. Komt er 1 duitse herder binnen en die begint meteen te blaffen 🙂

  2. Het was een super dag! Ook voor ons en King de eerste keer. De wandeling was geweldig en de koffie er na ook gezellig. Erg leuke dag! Volgende keer zijn wij er natuurlijk weer bij!

Geef een reactie