Detectie Event

Zondag mocht ik met Scarlet deelnemen aan een groots opgezet detectie event in Eindhoven, op een prachtige locatie, een bedrijf gespecialiseerd in radiateurs, koeling en verwarming. Scarlet staat op verschillende geuren en had het druk 🙂 Allerreerst gingen we aan het werk in het magazijn. De organisatie had ook wat special effects ingezet om verwarring bij baas en geleider op te wekken. Af en toe werd het magazijn gedeeltelijk in de mist gezet maar dat mocht de pret niet deren. Met veel enthousiasme heeft ze de ruimte uitgewerkt en keurig aangegeven waar de stoffen lagen.

Tussen de ruimte zoekingen in, steeds even terug in de auto, neus/hoofd rust geven, wat drinken en weer startklaar voor de volgende zoeking. Dat was in de wasstraat waar een aantal vrachtauto’s stonden en een geblindeerde BBA bus met special effects, flitslichten en rookflarden.

Daarna gingen we door naar de werkplaats, een enorme grote ruimt, met diverse hefbruggen, servicebussen, gereedschapskisten, noem maar op. Wat geweldig om te zien hoe de honden werken. De verschillen in ras en in individu. Super trots op mijn dame. Moe maar voldaan weer op weg naar huis. We hebben genoten! En Scarlet keihard gewerkt.

5 thoughts on “Detectie Event”

Laat een reactie achter