Dierentuin

Heerlijke dag gehad in de dierentuin met Tali. Flame en baasje Christianne waren ook van de partij. Tali vond de pelikanen erg interessant (Flame was niet gecharmeerd van de geur, jeetje die stinken echt 🙂 ) maar ook de gieren en goudfazanten en eendjes waren erg leuk. De apen en tijgers, leeuwen, giraffen waren heel even de moeite waard maar niet zo als de vogels. Flame vond het vooral gezellig om lekker mee te lopen en aandacht te krijgen en vond het allemaal heel normaal. Zo fijn om te zien hoe lief en vriendelijk Tali en Flame overal op reageren en ook rustig gaan liggen op een terras vol met spelende kinderen en andere honden.

We kwamen op het juiste moment in het beren/wolvenbos. Er was net eten verspreidt en op enkele meters afstand zag je hoe de wolven gezamenlijk in de “aanval” gingen om het laatste restje vlees/vis van een beer af te pakken. Imposant. Dat wil je niet zomaar in het bos tegen komen. Maar ook heel bijzonder dit totaal geen indruk maakte op de honden. Die stonden heel relaxed te kijken. En wat hebben we genoten van de oog in oog ervaring van Tali met een stokstaartje.
Hele leuke dag met mooie nieuwe ervaringen voor Tali maar ook voor ons en Flame.

9 thoughts on “Dierentuin”

  1. Tjeetje Mineetje wat weer een gave en leerzame dag!! Welke dierentuin is zo fantastisch voor onze Belgjes, dat ze erin mogen!!! Super !! En wat een prijskind is de kleine. Zo’n lieve uitstraling naar jullie toe. Heerlijk. Geniet er van. Dat doen VAYA en ik ook!! Flame is ook zo mooi geworden, ook een echte Belgische.

    1

Laat een reactie achter