Dream Team

Helaas hebben we onze nest-wandeling uit moeten stellen. enkele dagen voordat we zouden gaan zijn wegens corona de regels aangescherpt en helaas….Maar omdat het misschien toch wel leuk is om wat meer van elkaars “puppy’s” te zien en te horen hier wat over een aantal Dream Team puppy’s.

Met Rashmi (Sweet Dream, grijze bandje) gaat het heel goed. Ze weegt nu 17 kilo en heeft een schofthoogte van +/- 55 cm. Ze is een kleine eter, slaat ook vaak een maaltijd over.


Haar favoriete speeltjes zijn de Kong en Aap. Helaas heb ik bij Aap al twee voetjes moeten amputeren en een borstwond dichtgenaaid. Hij smaakt blijkbaar erg lekker.
Bij ons in de buurt zijn veel honden die ze elke dag weer met veel enthousiasme begroet. Gelukkig hebben we in de direkte omgeving meerder omheinde losloopvelden en een
groot park waar ze lekker met elkaar kunnen uitrazen.
Bij honden die ze nog niet kent is ze afwachtend en erg onderdanig tot ze voelt dat het goed is. Dan gaat ze helemaal los.
Kortom een superlief en enthousiast hondje die met iedereen, hond of mens, graag meteenvriendjes is en waar we heel veel plezier mee beleven.
Groetjes van John, Anita en Rashmi

Lando (It’s a Dream, blauwe bandje) is gek op denkspelletjes maar ook zijn bibberbal met geluid vindt hij super. En even poseren voor de foto doen we ook. Helaas heeft Lando een aantal weken geleden twee teentjes gebroken en na een aantal weken gips mag hij nu nog niet rennen en moet aan de riem blijven buiten. Lando is gek op andere honden en mensen, heerlijk enthousiast en lief. Groetjes van grote knuffelbeer Lando en baasje Emily

Een foto met Shira (Dreamgirl, roze bandje)haar favoriete speeltje wordt moeilijk, maar de rechterfoto is van 11 oktober. Hier is ze in slaap gevallen. Dit is haar eerste kauw-speeltje.
gr. Christa

Chaser (Dreamchaser, rode bandje, 23 kg) is een vrolijke buitenhond die graag met zijn baasjes kampeert, in de bossen loopt of helpt in de siertuin van het baasje en sinds kort in de grote moestuin van het vrouwtje. Als hij ligt, bijt hij graag op een houtje. Deze zijn er genoeg in zijn omgeving en hij verzamelt ze ook graag in huis. Zijn speeltjes hebben we maar een poosje opgeborgen want alles wordt vermalen tussen zijn tanden en het liefst ook nog ingeslikt. Dus nu maar regelmatig een bot waar hij zijn bijtbehoefte op kwijt kan. Chaser is erg sociaal en vindt andere honden en mensen altijd leuk om mee kennis te maken. Helaas begrijpt niet iedereen zijn goede bedoelingen en worden de honden door hun bange bazen beschermd tegen zoveel enthousiasme. Gelukkig zijn we met een kwartier in het bos met een route waar honden mogen loslopen met een speciale speelplaats voor honden waar hij zich heerlijk kan uitleven. Pas als er geen prikkels meer zijn tot activiteiten neemt hij tijd voor een dutje. ’s Avonds na het eten en het uitbuiken, doen we graag een speurspelletje in huis. Lol voor baas en hond. We genieten elke dag van hem en zijn ongecompliceerde vrolijke karakter. 
Groetjes van Tomas, Joke en Chaser

Ryco (Dutch Dream, paarse bandje) woog in september 19,3 kg, dus dat zal nu wel wat meer zijn, schofthoogte 62,5 cm.
Sinds hij in een wespennest terecht kwam houdt hij zeker niet van zoemende insecten 🐝
Waar hij wel van houdt is eten nIet alleen zijn brokjes en tussendoortje maar ook van graspollen, takken, bladeren, plastic enz. Zijn speelgoed moet er ook aan geloven. 
Maar ja liever zijn speelgoed dan onze meubels. Hij rijdt graag mee in de auto. Ryco’s grootste hobby is zijn vriend en huisgenoot Yuka, uitdagen om te spelen vooral rennen daar is hij helemaal gek op. Hij vindt alle honden leuk die we tegen komen in de bossen, gevolgd door af en toe een race-partij. Ook zwemmen is dolle pret.
gr. Mirjam, Toon, Ryco en Yuka

Like a Dream (Dunya, gele bandje). Ze is nog steeds gek op haar dildo😉 (dat zwarte ding dat jullie meegegeven hebben) en de aap. Flos en trekpop, piepbal (tv soms niet meer te verstaan). Zal volgende week wat foto’s maken. We gaan een paar dagen uitwaaien in Zoutelande. Niet oppassen dus komende week. Het is geweldig hoe ze met alle kleinkinderen omgaat. In de herfstvakantie hebben eerst de kleintjes en daarna de grote kinderen hier gelogeerd.
gr. Marianne en Cees en Dunya

6 thoughts on “Dream Team”

  1. Ben zo fier op de pups van whisper en onze Owen. Bij het bekijken van de foto’s en video’s hebben ze het allemaal goed getroffen met hun baasjes

  2. Ook mooie bericht en leuke foto’s van rashmi lando shira en charter super leuk maar wij zijn ook een beetje nieuwsgierig naar de andere drie pubers . Groetjes toon Mirjam en natuurlijk Ryco en yuka

  3. Leuk om broertjes en zusjes van onze Shira te zien (roze bandje). Ik hoop jullie allemaal nog een keer in het echt te zien. Zoveel herkenning in al het gedrag. Erg leuk om te lezen!

Geef een antwoord