Dream Team jarig

Het is al weer twee jaar geleden dat ons Dream Team is geboren. Ons corona-nest. Gelukkig hebben we uiteindelijk afgelopen jaar wel de nestreünie kunnen houden, in een andere vorm als normaal, maar niet minder gezellig. Was fijn om bijna iedereen en hun blije dromer te zien. Foto’s komen met regelmaat. De dames zijn ondertussen allemaal loops geweest, de ene wat eerder dan de andere. De heren zijn op volle hoogte maar de breedte moet nog komen.
De puberteit heeft bij sommige wat meer invloed als bij andere maar ook dat komt weer goed. Al met al zijn het afgelopen jaar veel positieve en leuke berichten geweest en wensen we Ryco (Dutch), Alpha (Walker), Lando (Its), Chaser, Dunya (Like), Rashmi (Sweet), Shira (Girl), Yentl (Lucid) en hun baasjes een extra leuke dag en weer een fantastisch levensjaar.

11 thoughts on “Dream Team jarig”

  1. Alle dromers een fijne verjaardag gewenst gefeliciteerd alweer twee jaar wat vliegt de tijd groetjes van Ryco aan zijn broers en zussen

  2. Hallo allemaal, van harte gefeliciteerd met jullie dreamteam honden van een blije Chaser en zijn baasjes.
    Chaser is een vrolijke hond die houdt van mens en dier en vers vlees:-) Elke dag gaan we nog meer van hem houden.
    Fijne dag,
    Tomas en Joke

  3. Bedankt voor de felicitaties en gefeliciteerd voor alle broertjes en zusjes. Van Shira, mijn vrolijke gekke waterrat/clown!

Geef een reactie