Dream Team party

Wat zou het leuk zijn geweest als we dan nu op de eerste verjaardag een reünie hadden kunnen doen. De eerste geplande kon helaas niet omdat juist enkele dagen voor de wandeling de lockdown in ging en nu nog steeds mogen we geen groepsactiviteit doen. Zo balen!
Neemt niet weg dat we uiteraard alle pubers en hun baasjes een fijne eerste verjaardag wensen. En we genieten van alle berichtjes en foto’s die we gekregen hebben de afgelopen tijd. Hopelijk kunnen we toch binnenkort weer wat met ons Dream Team gezamenlijk ondernemen. Geniet van jullie prachtige pubers.

Dream Team puppy party

10 thoughts on “Dream Team party”

 1. Wij zijn hartstikke blij met onze lieve gevoelige speelse (nu) puber Shira (dreamgirl/roze). We wensen alle broertjes en zusjes een hele fijne dag. Hopelijk zien we elkaar gauw! Ruud en Anne-Marie bedankt! Henk, Christa, Ayla en Shira

 2. Jaaa, van harte iedereen. Onze puber Chaser is net wakker. Hij is elke dag zo moe van overal bij willen zijn, dat hij graag voor 22.00 uur in zijn mandje ligt. Dan spoort hij zijn baasjes aan voor het laatste rondje en gaat dan direct wachten op zijn avondkoekje. Het belangrijkste ritueel van de dag. Fijne dag allemaal van Tomas, Joke en Chaser.

 3. Het schattige is er wel vanaf, maar het genieten van onze puber is er niet minder om. Geweldige hond. Kan niet wachten tot we eindelijk een reünie van het nest kunnen houden. Fijne verjaardag allemaal. Groetjes van Cees, Marianne en Dunya

 4. Ryco wenst al zijn broers en zussen een fijne verjaardag toe gefeliciteerd allemaal
  Ryco is vannacht al begonnen met zijn eigen feestje een echte puber
  Groetjes toon Mirjam

 5. Alle broertjes en zusjes Dreamteam van ❤️ Gefeliciteerd met jullie verjaardag.
  Ook mams Whisper gefeliciteerd en papa Owen.
  We hopen dat er snel ruimte komt voor een mooie reünie van t Dreamteam en ouders.
  Alpha is en wordt lekker verwend vandaag.
  Het is een heerlijke knuffelpuber
  Groetjes van ons en een poot van Dreamwalker Alpha

Geef een antwoord