Dream Team wandeling

Eindelijk, een jaar later dan de eerste planning, dank aan Covid, konden we dan gisteren de nest-wandeling doen. Wat hadden we prachtig weer, heerlijk gewandeld, honden volop in het water gespeeld en weer lekker bijkletsen. Nu hebben de baasjes elkaar eindelijk eens gesproken, de andere honden weer gezien.
Jammer dat we niet compleet waren maar er is niet minder genoten. Iedereen enorm bedankt voor jullie vrolijke aanwezigheid en dat jullie de moeite hebben genomen om te komen.
Hopelijk tot een volgend keer.

Video zie link https://www.decontedefee.nl/nl/videos/

12 thoughts on “Dream Team wandeling”

 1. Anne Marie en Ruud bedankt voor het organiseren van de Dream team wandeling.
  Het was gezellig en leuk de andere honden en baasje te zien. Het weer zat ook mee een straalde dag .kijk nu al uit naar een eventuele nieuwjaar wandeling.mooie foto’s
  Groetjes Ryco Mirjam

 2. Anne-Marie en Ruud, ook namen ons bedankt voor het organiseren van de wandeling. Dit was Shira’s eerste groepswandeling en onze meiden hebben zich prima vermaakt. (Dreamgirl) is altijd blij als er water is 😉 en dat was er genoeg, ze heeft zelfs een hele oversteek door het water gemaakt, niet wetende of ze moest gaan zwemmen 🙂 Ook mooi dat ze niet reageerde op de laagvliegende vliegtuigen, dat wist ze vast nog uit de tijd dat ze bij jullie woonde. Leuk om alle verschillen tussen de reutjes en teefjes te zien en om wat ervaringen uit te wisselen. Hopelijk kunnen we volgende keer weer mee!
  Groetjes Henk en Christa, Ayla en Shira

 3. Anne-Marie en Ruud, heel erg bedankt voor de organisatie van de Dream Team reünie. Geweldig om te zien hoe alle honden opgegroeid zijn. Gezellig om alle baasjes te spreken en dan ook nog dat prachtige weer. Mooie foto’s en video!

  Groetjes, Cees, Marianne en Dunya

 4. Wat vreselijk jammer dat we er niet bij konden zijn ivm Corona. Het is mooi om te zien en te lezen dat het een leuke, mooie en gezellige wandeling is geweest voor de Dreamteam reünie. Volgende keer hopen we er toch zeker wel bij te zijn!

  Groetjes, Erwin, Saskia en Sanne
  Poot van broertje Alpha

 5. Prachtige hondjes in een prachtige natuur!
  Wij hebben erg genoten van het gezellig samenzijn.
  Zo leuk ook om alle Dreamers bij elkaar te zien.
  Bedankt Anne-Marie en Ruud!

Laat een reactie achter