Eerste Show

Gisteren op pad naar de eerste show voor Bodhi, Wicked en Tali. De jonge honden show van de rasvereniging BHCN. Ondanks de hitte deden de dames en heer het fantastisch. Lekker attent en vrolijk. Tali haar staartje ging continue heen en weer. Het gangwerk kan hier en daar nog wat verbetert maar Bodhi en Ruud waren een super duo en toen de keuring voor beste baby in show gedaan werd zweefde Bodhi echt prachtig.

Resultaat mogen we echt trots op zijn:
Wicked beste tervueren baby teef (BOS baby))
Tali tweede beste tervueren baby teef
Bodhi beste tervueren baby reu en beste tervueren baby (BOB baby) en meneer werd ook de beste baby van de show (BIS baby)!


14 thoughts on “Eerste Show”

  1. prachtig resultaat , mooie knappe hondjes, dikke bravo!By the way Ruud ziet er ook nog altijd goed uit, de tijd heeft geen vat op hem!

  2. Het allermooiste vond ik dat ze zo vrolijk en open door de ring gingen. Tandjes kijken geen probleem en betasten was alleen maar een feestje voor ze. De keurmeester kreeg veel kusjes en kroeltjes. Zijn commentaar ‘wat een heerlijke open pups’ was het mooiste compliment dat er gegeven kon worden!

  3. Zo trots op onze prachtige ‘monstertjes’. Heerlijk open en vrij richting o.a. de keurmeester en qua looks stalen ze de show. Smaakt naar meer met onze knapperd.

Geef een reactie