Geen terv-je

Shonagh, geen tervuerentje, maar niet uit ons leven weg te denken.
Elga (voor de oudere DCDF bezitters wel bekend) haar kleine meid, die toen zij gestorven is, een fantastisch nieuwe roedel kreeg. Kim, Bart en sheltie Flax, later uitgebreid met de kids Mathis en Aurélie.
Ze heeft daar, naast de prachtige 7 jaren bij Elga nog bijna 8 jaren een heerlijk leven gehad, wandelen, knuffelen, leren spelen met kinderen (dat vond ze eerst erg spannend), met zijn allen op vakantie, volop liefde en aandacht, kortom een leven dat je iedere hond van harte gunt. Dank je wel lieve Kim en Bart.
Helaas hebben we haar gisteren moeten laten gaan, ineens werd ze zo ziek dat ze in shock raakte en niemand haar meer kon helpen. Met zijn allen hebben we afscheid genomen en zijn we enorm dankbaar dat ze zolang in ons midden was. Wat zullen we die kleine meid gaan missen.

11 thoughts on “Geen terv-je”

 1. Veel sterkte met het verlies van Shonagh, zo mooi dat ze liefdevol is opgenomen in het gezin van Kim en Bart, na het verlies van haar eerste vrouwtje Elga.

 2. Wat zijn honden toch flexibel, hè? Wat heeft ze het getroffen. Wat een heerlijk hondenleven. Én, wat zal zij gemist worden.
  Heel, veel sterkte. X

 3. kim bart en kinderen heel veel stekten met het over lijden van shonagh zij had bij julie een goed leven elga zou er rust mee heden . geef flax een knuffel van mij

 4. Wat zal ze gemist worden. Zo’n lief hondje en zo plotseling. Het laatste van Elga. Heel veel sterkte allemaal.

 5. Ach die lieve kleine meid, heel veel sterkte met dit plotselinge verlies, wat zal ze gemist worden.

  Anne-marie en Ruud, jullie ook veel sterkte, dit meisje lag jullie ook heel na aan het hart.

 6. Ach Het hondje v Elga, nu zijn ze vast weer samen.
  Dat is een mooie gedachte……

  Heel veel sterkte allemaal met het verlies van jullie maatje shonagh, voor Kim en Bart, ook voor Annemarie en Ruud……..

Geef een reactie