Gele bandje

Wat leuk alle berichten van de broertjes en zusjes van het Dream Team te lezen, heel herkenbaar allemaal.

Schofthoogte van (Like a Dream) Dunya is 58 cm en ze weegt 19 kilo. Ook zij is gek op Birkenstocks. Een aftands paar gesloopt en ook een nieuw paar. Mijn sandalen waren gelukkig nog wel te repareren. Wandelsokken vond ze ook erg lekker (net als Ushka trouwens). Tegenwoordig laat ze ze gelukkig in m’n schoenen zitten. Ze is gek van stokken, weet ze ook in het pikdonker feilloos te vinden, bijt ze stuk en eet stukjes op. Helaas is ze ook gek op dode vis en dode paling die regelmatig in het riet langs de rivier liggen. Daar gaan we in het donker dus maar niet meer naar toe. 

Ook de racepartij van Ryco is heel herkenbaar. Zo vliegt ze na de hondentraining ook door het bos. Ze is jammer genoeg niet zo van het zwemmen, maar rent heerlijk langs het strand. Dunya’s aap gaat ook door het leven zonder handen en voeten. Geweldig te lezen dat het allemaal sociale honden zijn. Dunya wil iedereen, mens en dier enthousiast begroeten. Andere hondenbaasjes zeggen als ze ons aan zien komen al: “Daar heb je dat blije ei weer”  en zo is het maar net!

Afgelopen week heerlijk uitgewaaid aan het strand en dit weekend naar het bos geweest. In de fietskar vindt ze geweldig en tussendoor even lekker lopen en rennen. Zoals je ziet ook lekker ondeugend, wel komen, maar net niet dicht genoeg bij. Wij genieten volop van de jongedame.

Lieve groeten, Marianne, Cees en Dunya

4 thoughts on “Gele bandje”

  1. Wat een mooie dame is dit en zo speciaal afgetekend! Lijkt wel een masker op te hebben!
    Wij hebben een driejarige DCDF’er en sloopt ook nog steeds… maar wel speeltjes(die hij leegplukt) de schoenen blijft hij gelukkig af.
    Veel plezier er mee!

  2. Grappig te zien dat zij veel op onze Shira lijkt (bandje roze) en slopen is de onze ook niet vreemd, gelukkig spuugt ze zover ik weet alles wel uit. Hopelijk zien we elkaar allemaal nog een keer live.

Geef een antwoord