Geweldig!

De Doe-Dag zit er weer op. Het was echt een geweldig leuke dag. Super leuk gezelschap, heerlijk enthousiaste, hard werkende honden en baasjes, het weer kon niet beter. Al zeg ik het zelf 🙂 Zalige locatie, veel ruimte. Veel gelachen, bijgekletst. Elise, Suzanne, Johan bedankt voor jullie bijdrage tijdens de workshops, Jan voor het beschikbaar stellen van het terrein, Chris en Frans voor de hulp vooraf, en zeker ook iedereen die er was en de dag weer onvergetelijk heeft gemaakt. Zonder meer een TOP-dag. De eerste foto’s zijn al binnen (dank Jonna en Ruben) Zie link https://photos.google.com/share/AF1QipOOcH9lLNp5o4V358XYaEwv_uC4ufKWIr2vut18O7Imx8uhzbbNQh4bKUtRBEvh9g?key=N0FsMkk1cVdKeHpLWlhuRTVzMXd2blp4YXdlSnhB en ik probeer deze week alles te bundelen en op de site in een map te zetten.

12 thoughts on “Geweldig!”

  1. Het was zeker super gezellig. Het was een topdag. Geweldig. Wij hebben het heel graag gedaan. Jullie bedankt voor de geweldige organisatie. Zeker heel veel dank voor Suzanne, Johan en Elise. En super leuke foto’s Jonna.

  2. Het was een super dag! Wij hebben met onze puber King erg genoten. En weer leuke ideeën meegekregen. Dank voor deze mooie en bijzondere dag.

Geef een reactie