Heksen

De tovenaars en heksen zijn vandaag jarig. Vooral voor Ygritte (Milou) was het een bijzonder jaar, maar ze heeft op haar nieuwe plekje haar draai gevonden en geniet met volle teugen van de aandacht van haar nieuwe gezin. Fijn dat haar eerste baasje haar liet gaan en dat ze bij haar nieuwe roedel zo op haar plek is.

Natuurlijk genieten we ook van alle berichtjes, foto’s en bezoekjes van onze andere W&W’s. Laat de spam maar gewoon komen hoor 😉 dit nieuwe levensjaar. Hele fijne verjaardag Gwion, Jafar (Djaff), Myrddin (Ramses), Thorin, Raven (Buck), Morgane (Izzy) en Ygritte (Milou) en natuurlijk ook de baasjes nog heel veel geweldige jaren met deze tovenaars en heksjes.

12 thoughts on “Heksen”

 1. Namens onze Izzy wensen wij vanuit Oostenrijk alle broertjes en zus met hun baasjes een gezellige derde verjaardag toe.

  Gr. Wilbert en Jolanda

 2. Gefeliciteerd! Een super mooie dag voor de beestjes en bazen.
  Vandaag voor ons extra feest…. milou jarig en wij en King zijn blij dat milou bij ons is komen wonen.

  1. Zo heerlijk om te horen. Super dat Milou een nieuw “thuis” heeft. En alle andere baasjes een heerlijke dag met jullieheksjes en tovenaartjes. Klaas/ Jeanen en Eefje

 3. Gefeliciteerd allemaal!
  Wat fijn dat Milou een fijn nieuw thuis heeft gevonden!
  (En wat een leuke nieuwe foto’s van Jafar)

 4. Één dagje te laat, maar niet minder gemeend: mede namens m’n eigen Wizard Gwion, alsnog van harte gefeliciteerd met jullie heksjes en tovenaars. Veel plezier, geluk en liefde in het komende levensjaar.

Geef een antwoord