Herplaatser

Update: Vandaag kennis gemaakt met serieus geïnteresseerde mensen. We denken een fijn nieuw gezin voor Vasco gevonden te hebben. Vasco kan daar zijn leven weer oppakken, verdriet vergeten en genieten van leuke dingen.

Vanavond werd ik gebeld met het verdrietige bericht dat Wim, het baasje van Vasco is overleden. Bijna twee jaar nadat Ida zijn bazin gestorven is. Nu zoekt Vasco een gezin waar hij de rest van zijn leven kan wonen en spelen. Mensen die een Belgische Herder kennen en weten dat liefde en consequent handelen vereist is.

Vasco is een intacte reu van 8 1/2 jaar, heeft zijn eerste levensjaren samen gewoond met een andere reu. Vasco is een pittige reu die duidelijke leiding nodig heeft en dit een beetje is kwijt geraakt door het verlies van zijn bazin, die kon lezen en schrijven met hem. Wil je meer weten of kennis maken met hem, laat het even weten.

7 thoughts on “Herplaatser”

  1. Wat goed dat er al zo snel een fijn nieuw gezin is gevonden voor Vasco! Echt fijn dat jullie je over al jullie pups blijven ontfermen als dat nodig is.

Geef een antwoord