Omega

Prachtige 14 jaren. Omega beter bekend als Omi, is gisteren gestorven. Altijd aanwezig op onze kennel-wandelingen, deed altijd mee bij onze Doe-dagen. Een bekend smoeltje voor velen.
Van pup af aan was ze in het kielzog van Bert, ze betekende enorm veel voor hem, hielp hem door moeilijke tijden, was zijn hulphond, trainingsmaatje, steun en toeverlaat. Maar ze kreeg door ook alle liefde voor terug, alle aandacht en tijd was voor Omi.
Omi had zo haar ouderdomsklachten, ging strammer en moeizamer maar ze genoot nog steeds. Tot helaas de laatste weken, het moeizaam gaan werd slepen en ze had moeite met alles. En als goede baas heeft Bert gemerkt dat Omi wilde slapen en zo niet verder kon.
We hadden ze nog zo graag haar verjaardag, die over enkele weken is, samen gegund en dat Omi en Bert nog een tijd van elkaars gezelschap hadden kunnen genieten.
Heel veel sterkte Bert en zoals ik al zei, je blijft een stukje van de DCDF familie en hopen je zeker nog bij de wandelingen te zien.

15 thoughts on “Omega”

 1. Lieber Bert,
  Wir denken an dich. Nun kann Omi ihren Bruder besuchen und die beiden sehen dich im Hundehimmel wieder. Sie waren beide so liebe und tolle Hunde!
  Ganz viel Kraft für dich lieber Bert.

 2. Ach die lieve Omi. Sterkte Bert, dit is altijd het nare van honden houden. Maar het is ook wat hoort bij van honden houden.

 3. Wat een verdrietig nieuws en wát een gemis zal Omi geven, altijd samen geweest, Bert langs deze weg heel veel sterkte met het verlies van jouw lieve Omi, ze zit voor altijd in je hart en koester de mooie herinneringen.

 4. Veel sterkte met hwt verlies van je maatje.
  Weet nu ook weer uit ervaring , wat het betekent die natte neus te moeten missen.
  Linda

Geef een antwoord