Jarige V-tjes

Onze Venja en haar broers en zusjes worden vandaag 8 jaar. Dat noemen ze dan veteraan, nou onze jongedame alles behalve, nog steeds zo snel als Road Runner (miep miep) en wat ik zo links en rechts hoor is dat bij de anderen ook nog zo.
Hele fijne verjaardag Vaya, Vici, Vedra (Sil), Vega, Vince (Ginza), Vasco, Viënto, Veros, Vox, Vladik en mijn eigen meisje Venja. Dat er nog maar heel veel fijne jaren mogen volgen.

13 thoughts on “Jarige V-tjes”

 1. Als ik aan Venja denk, zie ik haar in de duinen rennen. Achtervolgt door Justine. Mooie herinnering. Gefeliciteerd Speedy. En natuurlijk ook alle broers en zusjes. Fijne dag!

 2. Heerlijke gezinsgenoten dat 11 tal. Ze mogen dan vandaag wel Sara of Abraham zien, hun 2e jeugd is ook vandaag begonnen 🙂
  Nog net zo gek en energiek als toen ze 1 waren. Vanmorgen al verwend met een extra feestelijk ontbijt en daarbij…. met een belg in huis is iedere dag gewoon een feestje
  Gefeliciteerd allemaal !

 3. Alle broers en zussen gefeliciteerd!!! De kluif ligt al klaar, die eet ik vanmiddag in alle rust op. Ik ga eerst naar strand, in de strandtent weten ze al dat ik jarig ben…….dus lekkers!!!
  Een feestelijke dag voor allemaal en dank voor al jullie felicitaties, VAYA

 4. Ben al weer heerlijk naar het bos geweest en extra lekker kluifje gegeten !
  Alle broers en zussen van harte gefeliciteerd !!

Geef een antwoord