KCM BHCN NVBH

Wat een afkortingen, even ter verklaring Kampioensclubmatch is een tentoonstelling waarbij Belgische Herders worden geshowd. Er zijn in Nederland twee rasverenigingen en van beide was de tentoonstelling dit weekeinde en nog wel bijna in onze achtertuin. Ook wel eens leuk 😆

Gisteren hadden we nog andere trainingen maar Dreamgirl (Shira) maakte haar debuut op de show van de BHCN. Helaas heb ik haar niet gezien maar wat ik begrepen heb ging het prima en werd ze als tweede beste in haar klasse (baby) geplaatst en haar keurverslag was echt heel goed.

Vandaag waren Dutch Dream, Dreamgirl en Scarlet Red van de partij bij de NVBH show. En Dutch (Ryco) mocht de spits afbijten, zijn debuut en hij vond alles en iedereen leuk en werd door de keurmeester dan ook een vrolijke temperamentvolle pup genoemd (terecht 😆 ). Hij werd tweede in de babyklasse bij de reuen.

Vandaag was Dreamgirl al “geoefend” en ze deed het supergoed, tandjes kijken ging prima en dat is best moeilijk bij die kleintjes, ze kon zich al best goed concentreren en baasje nog beetje oefenen met gangwerk laten zien en dan zit een eerste plaats er zeker ook in. Ook vandaag een super prestatie en weer tweede. Top!

Terwijl we nog moesten wachten op acte de presence van Scarlet hebben de leden van ons DreamTeam zich prima vermaakt. Knuffelen met bekend en onbekend, spelen en stoeien met elkaar. En bijna eind van de dag was Scarlet aan de beurt, ook zij deed het prima, ze vindt dat allemaal prima en kent het klappen van de zweep. Uitmuntend en eerste plek in kampioensklasse. Helaas zat er in de erering deze keer niet meer in. Maar dik tevreden met haar showprestatie. Was een lange maar leuke dag. Vooral om na zo’n lange tijd weer even bij te praten met verschillende mensen en om de showdebuten te mogen zien.

5 thoughts on “KCM BHCN NVBH”

Geef een antwoord