Lucid Dream

Lucid Dream, een droom die me zeker altijd bij blijft.
Bijzonder, ik zie heel veel dingen terug van haar grote zus Scarlet Red. Een hond die vanaf het begin volgde waar ik bleef, zelfstandig maar wel aanhankelijk, duidelijk eentje met haar op de tanden 😆 Ze gaat een heerlijk leven tegemoet, opvolger van Rebel, zorgen dat de paarden braaf zijn, kippen op stok jagen, gaten graven samen met haar maatje Teuntje de teckel, maar vooral de baasjes bezig houden. Geniet van onze oranje jongedame die nu Yentl gaat heten en laat ons ook mee genieten door foto’s en berichtjes.

5 thoughts on “Lucid Dream”

 1. Wat prachtig om nu ook de kenmerken over het Oranje puppytje te lezen! Ze zijn werkelijk allemaal lief! maar stiekem vanaf vroege begin mn lievelingsvoorkeur…in het alles volgen op de site.
  Pracht naam ook gekozen Yentil!
  Heel veel geluk toegewenst ! en natuurlijk voor een ieder met nu een
  geweldig Tervuerentje!
  En Anne-Marie en Ruud dankjewel voor alle mooie belevenis berichten!

 2. Wat fijn om weer heerlijke puppenherinnineringen te kunnen gaan maken met deze mooie dame. Prachtige naam ook! Heel veel geluk saampjes.

 3. Heel mooie meid, geniet ervan. Het is geweldig een hond te hebben die je op de voet volgt. Is ook zeker en vast een kenmerk van papa Owen. Hij is zo trouw aan het bazinnetje, geweldig. Succes ermee en pootje van Owen

Geef een antwoord