Meneer Beer

Helaas hebben Yolanda en Ad vandaag afscheid moeten nemen van hun grote vriend Rico. De laatste tijd werd zijn achterhand veel zwakker en wilde niet meer dat wat zijn koppie wel wilde. Gisteren kwam er abrupt een groot probleem en Rico zakte door zijn achterhand en kon niet meer staan, nauwelijks lopen en sleepte met de achterpoten. Helaas bracht de avond en nacht ondanks de medicatie geen verbetering maar alleen verslechtering en was zijn achterhand verlamd.
Met enorm veel pijn in hun hart maar het belang van Rico voorop hebben ze hun maatje vandaag rustig over de regenboog laten gaan.
Rico heeft een mooi leven gehad, vol liefde en aandacht. Het is altijd te kort, het verlies groot.

Yolanda en Ad; Meneer Beer, zoals hij hier als puppy al genoemd werd, heeft een fijn leven bij jullie gehad, ik weet zeker dat hij dat ook vanaf de eerste tot de laatste dag zo gevoeld heeft. Heel veel sterkte.

11 thoughts on “Meneer Beer”

 1. Wat een prachtige, imposante vent. Snap de bijnaam Meneer Beer helemaal.
  Heel veel sterkte met het verlies van Rico.

 2. Sie sind immer schön. Von Anfang als liebe kleine Spielende,
  denen man stundenlang zusehen kann. Dann stolze Erwachsene. Und zum Schluß Senioren mit Ausstrahlung.
  Und der Abschied ist immer so grausam.
  Viel Kraft und schöne Erinnerungen.

 3. Wát wordt Meneer Beer gemist, niet alleen door ons maar óók door zijn vriendinnetje Lady want wát een leegte laat hij achter.

  Lieve Anne-marie dank je wel voor je hulp én steun afgelopen maandag avond.

  1. Het ging ook zo plotseling allemaal. Vorige week zaten we nog rustig aan de keukentafel en dachten voorzichtig aan zijn dertiende verjaardag. Dan ineens is het afscheid onafwendbaar. Zo verdrietig.
   Ja, ook Lady heeft bijna dertien jaar lief en leed met hem gedeeld. Ook voor haar moet het slijten. Heel veel sterkte en ik kom snel even herinneringen ophalen.

Laat een reactie achter