Nadine, een Ster

Helaas gisteravond om 20.15 uur met zeer groot en veel verdriet na 13 jaar afscheid moeten nemen van onze Nadine. De laatste 3 weken heeft zij 3 tia’s gehad, waarvan de laatste de ergste was. De achterhand wilde ook al niet meer goed functioneren en na de 3e tia gisteren was zij helaas het spoor helemaal bijster na een heftige naar wij denken “epilepsie” aanval. Verschrikkelijk om te zien.

Zij was ons zesde Tervuerense herdertje en wij hielden verschrikkelijk veel van allemaal, maar Nadine was echt de liefste, stabielste, meest integere en rustigste van allemaal. Nooit iets kapot gemaakt, altijd kwispelend als je haar weer zag of toesprak en bij een wandeling in de bossen altijd óf tussen ons in óf rechts van de baas, maar nooit, nooit ver op sjouw of uit het zicht. Zij was altijd Martin’s tweede schaduw en volgde hem overal !

Als wij van elke kwispel één cent hadden gekregen waren wij nu stinkend rijk geweest,maar dat hoefde niet want met haar waren wij al stinkend rijk !!!
Gelukkig hebben wij nóg een DCDF’je: Vega Razou, die ook van slag is en momenteel veel aandacht en liefde nodig heeft. Ook zij mist haar maatje na 7 jaar ! Hopelijk blijft zij de meest speelse hond die wij mochten krijgen.

Het was een ontzettend moeilijke en pijnlijke beslissing voor ons, maar om Nadientje uit haar lijden te verlossen is ook ” heel héél veel houden van” !!!
Wij zullen hard moeten wennen aan de grote lege plek die zij achterlaat !

Verdrietige groeten uit Nunspeet en een knuffel en een poot van Vega!
Gerry, Martin en Vega de Groot16 thoughts on “Nadine, een Ster”

 1. De hondenhemel is een prachtige Ster rijker.
  Nadine, het ga je goed meisje. Ik ben blij dat we je recent nog geknuffeld hebben en van je hebben mogen genieten zoals je eigen roedel 13 jaar heeft gedaan. Je was er altijd voor ze. Gerry en Marin maar zeker ook Vega zullen je enorm gaan missen.
  Dag lieverd. Dag lieve Nadine.

 2. Da unser Abschied von O’Ninho noch nicht lange her ist, kann ich gut nachfühlen wie es Euch geht.
  Es tut so weh, aber die Freunde fürs Leben bleiben in unseren Herzen!

 3. Heel, heel veel sterkte met dit enorme verlies. Uit ondervinding weten wij helaas hoe het voelt om een lid van je familie te verliezen. Wij hebben Happy(Nouba) nog en zijn blij met elke dag dat ze nog bij ons mag zijn. We snappen ook de gevoelens van van Vega. Ons Eefje(Zinzi) hangt ook zo aan Happy. We denken aan jullie

 4. Ach ach wat zijn dit toch altijd onmogelijke momenten.
  Vaya geeft zus Vega een heel dikke lik en ik wens jullie veel sterkte en vergeet niet …..jullie hebben prachtige herinneringen aan haar en zij heeft jullie gezin zo ontzettend veel liefde en vrolijkheid gegeven. Daar kan je op terug kijken en hopelijk wat troost uit putten.
  Vaya en Alexa

Geef een reactie