NVBH Happening

Vandaag met papa Wizard en drie babies naar de jonge honden en veteranenshow van de NVBH in Heteren. Wat was het weer weer prachtig en daardoor kon de show buiten gedaan worden. Wizz Bodhi mocht met startnummer 1 de show openen en het ventje deed keurig zijn best in de klasse babies reuen. De show is op een manege en ja, paardenpoepjes zijn nooit helemaal weg van zo’n weide. Bodhi vond dat wel heel interessant, dus Ruud moest af en toe hard werken om te voorkomen dat er iets naar binnen ging 🙂 De keurmeester vond zijn hoofd op dit moment wat teveel stop hebben maar met een veelbelovend, een prachtige keurverslag stond hij op de tweede plaats.

Daarna mochten de babies Wicked en Tali aantreden. Wicked vond het nodig om net voor ze de ring in ging nog even gauw haar showlijn door te kauwen 🙂 maar gelukkig heb ik altijd reserve. Voor Elise is dit allemaal nog erg nieuw maar wat deden ze goed hun best en het gangwerk ging echt al zoveel beter. Heel goed bezig en dat resulteerde dan ook in een prachtige tweede plaats bij de teefjes babies.

Tali showde de sterren van de hemel, liet prachtig gangwerk zien en stal het hart van de keurmeester, ze won haar klasse, werd ook beste tervueren baby (BOB baby) en won van alle variëteiten, beste baby van de show (BIS baby). Haar eerste beker staat nu te pronken op de kast.

In de middag werd Wizard gekeurd bij de veteranen en wat is het dan geweldig om te zien hoe goed hij nog loopt, de oudste van zijn klasse, maar hij loopt de jonkies er vlot uit. Met een erg mooi verslag, kreeg hij de tweede plaats. Leuk om deze grote beer en zijn babies zo samen op de show te zien. Heel trots op de baasjes en babies die het allemaal extra leuk maken met hun enthousiasme.

2

13 thoughts on “NVBH Happening”

  1. Wat een feestdag!!! Wizard, gefeliciteerd met je baby’s, om trots op te zijn. En ons Ruud is er ook maar druk mee!!!
    En wat een super verslag, alsof we er bij waren.

  2. Geweldig hoor wát een natuurtalentje! en natuurlijk niet in de laatste plaats begeleid met veel kennis en kunde.

Laat een reactie achter