Phoenix

Ze leek zo sterk. Zo zacht maar duidelijk in haar doen en laten. Ze leek bijna onsterfelijk. Tot woensdag avond/donderdagnacht. Ineens was ze zo slecht, een race naar de kliniek, een dierenarts die alles in het werk stelde om haar te helpen maar helaas kon Phoenix niet meer verder. Zo onvoorstelbaar, van een leven met vrolijke oude prachtige dame die nog steeds leiding gaf aan de roedel, naar zoals het nu lijkt, een leeg huis zonder mijn fantastische Phoenix.
Mijn knuffelbeer ❤️, die zo genoot van de boswandelingen, die dan dan alle kracht had om nog zelf in de auto te komen.
Phoenix, die ons prachtige kinderen en kleinkinderen heeft gegeven. Die, zoals een goede vriendin zei: zo zacht en zo sterk was. Inderdaad, je kon altijd op haar rekenen, duidelijk en met zachte hand heeft ze de roedel jarenlang rustig in goede banen gehouden.
Phoenix, nooit zul je vergeten worden, je hebt een groot plek in ons hart wat nooit iemand kan stelen. Hopelijk tot ooit mijn puppeding 😘 Dag knuffelbeer 🌈

28 thoughts on “Phoenix”

 1. Ooh wat erg Anne Marie en Ruud! Mama van Happy had een speciaal plekje in jullie hart. Heel veel sterkte en dikke knuffel!!

 2. Wat een gemis zal dat voor jou en Ruud zijn. Zo’n schat, zo’n heerlijke kameraad. Kijk terug op al die jaren dat jullie zoveel voor elkaar betekend hebben. Phoenix voor jullie en andersom. Herinneringen die je altijd bij blijven.
  Heel veel sterkte, ik zie nog hoe ze bij Elise kuste, zo lief.

 3. Ah wat een grote lege plek….
  Dat kost tijd om aan te wennen. Voor jullie én voor de roedel! Sterkte hoor!

 4. Wat een verlies, Phoenix kwam altijd gedag zeggen bij ons bezoek en even knuffelen. Wat was je een mooie dame. We zullen je missen, heel veel sterkte Anne-Marie en Ruud.

 5. Lieve, lieve Phoenix. Voordat Flame kwam heb ik samen met Phoenix behendigheid mogen doen. Zo’n lief maatje. Wat een groot gemis. Heel veel sterkte Ruud en Anne-Marie.

 6. Oh was für ein Schreck. Ich denke an Euch und nehme Euch in Gedanken ganz fest in den Arm.
  Egal wieviele Hunde man hat oder hatte, es ist immer so eine Katastrophe wenn ein geliebter Vierbeiner sich verabschiedet, und es ist immer zu früh.
  Ich rufe Dich nächste Woche mal an, erst mal ein bißchen durchatmen lassen.

 7. Ruud en Anne Marie
  Heel veel sterkte met het verlies van Phoenix .
  Bewaar de mooie herinneringen in jullie hart dag lieve knuffelbeer

 8. Ach jeetje wat erg, wat schrikken wij hiervan!!
  Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie knuffelbeer Phoenix.

 9. Lieve Ruud en Anne-marie, wat een verdriet én wat een gemis, jullie lieve Phoenix, zo’n lief dametje met haar sprankelende oogjes zal nooit vergeten worden.
  Heel veel sterkte !

  Dag lieve Phoenix.

 10. heel veel sterkte met dit grote verlies. Koester de mooie herinneringen, die zijn er zeker heel veel. Was zo’n prachtig schatje… Ja, je hart breekt als je dat moet afgeven… dikke knuffel van ons allemaal

 11. Dit was een zo droevig bericht. Phoenix was een prachtige hond , mooi , lief en al wat je van een hond kan verlangen .
  Zij was gelukkig , bezorgdheid rondom haar , de wandelingen en de massages waar ze van hield .
  Happy haar zoon staat naast mij en ik kijk in dezelfde trouwe ogen ! Anne-Marie en Ruud veel sterkte en dikke knuffel .

 12. Oh jee dat is plots zeg.
  De mama van Ulan, zo een lieverd.
  Wat een gemis, maar ze heeft een prachtig leven gehad bij jullie, en jullie kunnen alle mooie momenten koesteren .
  Heel veel sterkte samen.
  Poot en knuffs van Ulan.
  Veel sterkte van ons.

 13. Lieve Anne-Marie en Ruud,
  Veel sterkte bij het verlies van jullie Phoenix. Ze laat een grote lege plek achter. Voor jullie maar ook voor de andere honden. We kunnen ons voorstellen dat dit voor jullie allemaal verdrietig is. Geen mooier wezen dan een trouwe hondenvriend. Dat weten wij ook weer zo zeker nu we Chaser hebben.
  Lieve groet, Tomas, Joke en Chaser

 14. Heel veel sterkte met het verlies van deze prachtige, lieve en trouwe vriendin. Onvoorwaardelijke trouw krijg je van deze honden.
  Wij vragen altijd aan niet hondenbezitters of zij weten waarom honden niet kunnen praten ! Geen antwoord want men weet dat eigenlijk niet. Ons antwoord is dan steeds dat honden niet kunnen liegen en/of veinzen dus hoeven ze niet te praten!
  ( Vega en Vladik praten trouwens wel degelijk hoor – laten precies weten wat ze willen)

 15. Ruud en Anne-Marie, wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ook namens kleindochter Izzy.
  Wilbert en Jolanda

 16. Ach wat ontzettend triest en wat een leegte moet dat zijn!
  Heel veel sterkte voor jullie beiden maar ook voor de andere
  honden zal dit moeilijk zijn.

 17. We lazen het net. Een groot gat in de roedel, waar ze tot het einde de leider bleef volgens jou. Ik herinner me de liefdevolle massage van Elise, toen we daar met Noa waren. Ze genoot ervan en was ontspannen. Phoenix had een prachtig leven tot de laatste dag. We denken aan jullie en een mogelijk weerzien vind ik een mooie troostrijke gedachte.
  Thieu en Roty

 18. Hoi Anne-Marie en Ruud,
  Ik lees nu pas jullie berichtje over Phoenix. Wat een verdriet. Je weet dat eens het onvermijdelijke afscheid moet komen, maar dat doet veel pijn.
  Veel sterkte.
  Marianne

Laat een reactie achter