Puppy reünie

Afgelopen weekend hadden we de reünie van het nest van Wizard x Tutti Frutti. Het weer was af en toe “vervelend” maar in het algemeen was het gelukkig droog. Dit keer geen reünie in Kaatsheuvel maar in Wallonië. Begonnen met heel veel foto’s van de puppy’s, alleen en samen (wat een uitdaging is 🙂 ) en ook nog met papa Wizard en mama Tutti. Daarna mochten ze lekker vies worden, nat waren ze al 🙂

De schapen werden klaar gezet door oma Popcorn, wat kan ze dat goed. Eén voor één mochten de pups onder begeleiding van Bianca bij de schapen. Heel leuk om te zien hoe verschillend ze reageren, maar over het algemeen waren ze erg enthousiast om te rennen, duwen, maar sommige ook om een hapje vacht te nemen. Zo fijn om te zien hoeveel geduld en aandacht Bianca aan iedere pup gaf en probeert hun instinct aan te wakkeren.

Nadat Tali de laatste pup was, mocht mama Tutti komen om nog even aan haar dochter te laten zien hoe het echt werkt en werden de schapen weer op rust gezet.

Toen was het tijd om het gespuis los te laten en konden ze volop samen te spelen. Het andere nest van la Belgerie was er ook. Zoveel pups en nog wat andere Belgjes levert een heerlijk feestje op 🙂

https://www.decontedefee.nl/nl/videos/

7 thoughts on “Puppy reünie”

  1. Wat een heerlijke feestdag voor allemaal. Puur genieten, iedereen blij en zelfs de schaapjes lijken goed getraind en niet gestresst. De video is ook fantastisch om te bekijken.

  2. Blijft toch geweldig om te zien al die Belgjes bij elkaar!!!!
    Denk dat ik ook stiekem een schaapje had mee genomen !

  3. Ondanks het weer, was het een geweldig leuke dag! Super leuk om te zien dat het ‘herders instinct’ er op zo’n jonge leeftijd uitkomt.

  4. Was echt de moeite, fantastische hondjes allemaal! Ze deden het goed. Had dit nog nooit in ’t echt gezien, was zo leuk, heb ervan genoten ondanks het minder goede weer.

Geef een reactie