Quartz

Wat is het toch hard als je afscheid moet nemen van een dierbare vriend.
Quartz, beter bekend als Bowie, het maatje van Corry en Peter kon helaas niet meer verder. Corry haar grote vriend, zwem-maatje, schaduw is niet meer. Je zou zo graag willen dat ze nog zoveel jaren meer aan je zijde kunnen blijven, nog zoveel uren die je samen wilt wandelen, leuke dingen samen doen. Helaas.
Bowie, een prachtig leven, genoten van vele, vele wandelingen, spelen en rennen met zijn kameraadjes, eerst Buddy en later Bikkel. Baantjes zwemmen samen met zijn baasjes, in Nederland maar ook in Frankrijk waar ze ook gewoond hebben. Een superfijn leven heeft Bowie gehad.

Corry en Peter, denk terug aan 12 jaar prachtige momenten, vanaf het moment dat je hem voor het eerst zag, tot aan het moment dat je zo dapper was en Bowie liet gaan. Heel veel sterkte.

14 thoughts on “Quartz”

 1. Corry en Peter en Bikkel,
  Heel veel sterkte met het grote verlies van Bowie. Denk aan alle mooie herinneringen die jullie samen gemaakt hebben

 2. Veel sterkte gewenst met het heengaan van Bowie. Veel te vroeg maar hij is jullie zeker ook dankbaar voor het prachtige leven dat hij bij jullie heeft gehad.

 3. Gecondoleerd met het grote verlies van jullie tweede schaduw en heel erg grote vriend !
  Het moeten laten gaan als het echt niet meer gaat is ook “houden van !!”

 4. Heel veel sterkte met het verlies van Bowie (Quartz). Broertje van onze lieve Qyra, waar wij afgelopen december afscheid van hebben moeten nemen. We weten hoe het voelt om je lieve en trouwe maatje te verliezen. Nogmaals heel veel sterkte.

 5. Nogmaals, het went nooit. Hoop dat de mooie herinneringen de overhand krijgen. Ondertussen heel, heel veel sterkte!
  Klaas en jeanine en Zinzi(Eefje)

Geef een antwoord