Ravi

Soms loopt het leven anders als je graag zou zien. Slechts 4 maanden na het plotselinge afscheid van Tycoon 💔 stonden Bianca en Jo voor een volgend afscheid.
Ravi die drie jaar geleden zo liefdevol door Bianca in haar roedel is opgenomen, ging qua gezondheid en levensvreugde ineens erg hard achteruit. Ravi gaf duidelijk aan dat ze aan rust toe was, opstaan ging niet meer, eten was niet interessant meer, in de tuin gaan leek wel een straf. Ze wilde echt rust. Bianca en Jo hebben haar die rust gegund en Ravi is rustig thuis ingeslapen ⭐️ in de nabijheid van de roedel en haar baasjes Bianca en Jo.
Lieve Bianca, ook namens Heleen het eerste baasje van Ravi heel veel sterkte, zij leefde op de achtergrond nog steeds erg mee met Ravi. Ook zij is je erg dankbaar voor de liefde, aandacht en zorg die Ravi van je kreeg.
Ik weet dat je alles gedaan hebt om Ravi niet alleen een huis maar vooral een thuis te geven en dat is zo ontzettend goed gelukt. Ook bij Jo voelde ze zich op haar gemak. Zo geweldig om te zien hoe gelukkig ze was en genoten heeft van alles 😘

Heleen ook jij sterkte, je was nog steeds geïnteresseerd in Ravi.
Bianca en Jo, heel veel sterkte en enorm bedankt voor jullie liefde, aandacht en zorg voor Ravi 😘 😘 

15 thoughts on “Ravi”

 1. Ooh wat erg!! heel veel sterkte met het verlies van Ravi. Ze zal jullie enorm dankbaar zijn voor het mooie leven dat jullie haar gegeven hebben!

 2. Heel veel sterkte .Denk vooral terug aan al de liefde die ze van jullie kreeg en die jullie haar gegeven hebben. Ravi is nu het sterretje dat straalt naar jullie toe.

 3. Heel veel sterkte met dit weeral zo’n groot verlies van jullie beertje.. koester de mooie herinneringen, die blijven…

 4. Echt erg en zo snel na Tycoon.
  Ravi heeft een geweldig leven gehad. Eerst bij Heleen en daarna liefdevol opgevangen door Jo en Bianca.
  Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 5. Heel veel sterkte met dit inslapen van Ravi zo kort na Tycoon.
  We kunnen allemaal niets anders doen dan onze vrienden en vriendinnen een zo goed mogelijk leven en bestaan te geven in de veel te korte tijd dat wij hen mogen meemaken !

 6. Veel sterkte allemaal., het blijft zoooo lastig om van je maatje afscheid te nemen.
  Maar nog Ravi heeft nog een mooi liefdevol leven gehad.
  Sterkte

Geef een reactie