Samen

Vandaag nog heerlijk samen spelen en knuffelen. Ook de mensenpup kwam vandaag weer even op bezoek. En wat is er leuker dan zo’n tafereel? Dat is toch genieten.

De video van de achtste week is ook weer on-line.

8 thoughts on “Samen”

 1. Hahaha. Prachtvideo: wat een ‘tuig’ en bij het zien van de foto smelt je weer. Veel sterkte Anne-Marie en Ruud de komende weken! Al zijn de nieuwe baasjes nog zo zorgvuldig uitgekozen, het blijft lastig om ze ‘uit te zien vliegen’.

 2. Mooie video hebben jullie gemaakt. Zalig om te zien hoe de pups samen spelen en ervan genieten. De foto’s met het schattig jongetje, om stil van te worden. Als ze gaan uitvliegen zal het idd met gemengde gevoelens zijn.. Geef ze maar een dikke knuffel van papa Owen.

 3. Prachtige video, wat ontzettend leuk om te zien.
  Gek hoor dat ze deze week uitvliegen, fijn maar ook weer niet.

 4. De indrukken van de eerste maanden zijn de belangrijkste en worden geprint in hun geheugen. De bagage die deze pups meekrijgen is zo belangrijk.
  Anne-Marie en Ruud jullie hebben prachtwerk geleverd .
  Het afscheid zal niet gemakkelijk zijn…..

  1. Inderdaad de eerste maanden zijn het belangrijkste en ze krijgen fijne bagage mee die ze hun leven lang meedragen. Ik zie dat nog dagelijks in Shadow, vriendschap liefde aanhankelijkheid trouw kortom een peperkoekenhartje met veel enthousiasme.. zo mooi!!!k wens alle baasjes veel plezier met hun schatjes ! Ja Anne-Marie en Ruud leveren fantastisch werk!

Geef een antwoord