Show

Sinds lange tijd weer eens een keer naar de show. Deze keer bijna in de achtertuin. Namelijk de Belgische herder show van de BHCN en die was in Kaatsheuvel. Twee DCDF-jes ingeschreven. Wizard, ja onze “ouwe heer” in de veteranenklasse reuen en Flame (van Christianne) in de openklasse teven. Christianne wilde graag Flame zelf een keer showen en deed dat heel goed. In een mooie klasse met behoorlijk concurrentie werden ze vierde met een uitmuntend. Prachtig keurverslag. Wizard is het “klappen van de zweep” nog niet verleerd en was erg relaxed en stond te kwispelen in de ring. Werd beste veteraan bij de Tervuerense en later in de erering werd hij tweede beste veteraan van de show. Beide honden mochten vanwege hun resultaten nog in de erering meedoen aan de selectiekeuring. Daarbij werden ze door meerdere keurmeesters beoordeeld en zowel Flame als Wizard werden uit de groep Tervueren gehaald en hun uitmuntend kreeg nog een extra plus. Beide dus net dat beetje extra wat je zoekt in een hond. Uiteraard trotse fokker en eigenaar en supertrots op Flame en Christianne die het samen zo goed gedaan hebben.

15 thoughts on “Show”

 1. Felicitaties voor Wizard en Flame en hun baasjes, wat een mooie resultaten.
  En Wizard is en blijft de mooiste reu of hij nu veteraan is of niet.
  Hij is het nog niet verleerd, het showen. Knap hoor.

 2. Dikke proficiat aan baasjes en Wizard,Flame. Echt om trots op te zijn.Dikke knuffel voor iedereen.

  1. Proficiat voor Wizard en Flame.
   Wat is die Wizard toch ook een waanzinnige knapperd
   Alpha doen we het niet aan want we vragen ons sterk af of Alpha hiervan zou genieten.
   Wie weet, ooit
   Als prikkels hem niet meer zoveel doen.

 3. Ja, met minder hadden jullie niet thuis mogen komen hoor 🙂 Terecht trots.
  Proficiat!

 4. Het was een super leuke dag. Gesteund door Ruud en Anne-Marie. Wizzard en Flame waren ook zo heerlijk relaxed in de ring en buiten de ring. Geweldige hondjes

 5. Wat een heerlijke dag moet dat voor jullie allemaal geweest zijn, natuurlijk ook door de behaalde resultaten van Wizzard en Flame maar ook dat dit weer door kon gaan. Zo fijn.
  Proficiat allemaal. Knuf voor Flame en Wizzard

 6. Hartelijk proficiat voor Wizzard en Flame voor hun prestatie in de ring.! Zonder hun baasjes te vergeten voor al de tijd en geduld om dit resultaat te bereiken.

 7. Wat een schitterende resultaten, maar ja, kijk ze eens staan dat zegt al genoeg, gefeliciteerd met jullie knapperds en de behaalde resultaten!!!!

 8. Fijn dat dit ook weer kan nu en dat ze het niet verleerd zijn om te betoveren. Gefeliciteerd. Wizard je bent mooi, maar wij vinden je ook ontzettend lief, een hartendief.

Laat een reactie achter