Sterretjes

Altijd erg triest om een berichtje te krijgen dat een hond is overleden.
Maar deze week zijn er twee DCDF-jes overleden. Terra en Senti.

Tot groot verdriet en totaal onverwachts heeft Yvonne, Terra moeten laten inslapen. Ze bleek kanker te hebben en heeft het tot het laatst weten te verbergen. Yvonne noemt haar een fantastische lieverd. En ze hebben zoveel fijne jaren samen gehad, samen van alles ondernomen maar vooral heel veel gewandeld in de Veluwse bossen.
Heel veel sterkte Yvonne en Nico, Terra wordt zeker nooit vergeten.

Senti, grote, stevige Senti, ze was op. Het was een Bourgondiër, heeft van alle geneugten van het leven genoten. Lief en vrolijk, altijd blij met iedereen en alles. Helaas ging het de laatste tijd wat minder met haar, mobiliteit was slechter, pijntjes werden meer.
Ze zou deze week 12 jaar zijn geworden maar viert nu haar verjaardag ergens anders. Sjef en Tonny hebben het moeilijke besluit genomen en afscheid genomen.
Tonny en Sjef heel veel sterkte. Probeer blij te zijn met de prachtige herinneringen.

12 thoughts on “Sterretjes”

  1. Wát een verdriet weer,ik wens de baasjes van Terra en Senti heel veel sterkte met dit verlies, koester al de mooie herinneringen hoe moeilijk dat nu ook nog is.

  2. Yvonne
    Tonny en sjef
    Heel veel sterkte met het verlies van terra en senti draag de mooie herinneringen in je hart ze worden niet vergeten

  3. heel veel sterkte met het verlies van Terra en Senti, het zusje van Shadow. Koester de mooie herinneringen die nemen ze je nooit af…

Laat een reactie achter