Training

Gisteren detectie training gedaan bij een grondverzetbedrijf (dank aan Patrick dat ik daar terecht kon). Mijn trainingsmaatje Elise was er ook bij. Flame (Chris) was dit keer ook van de partij. Groot terrein, voor de eerste keer weer behoorlijk warm, veel wind en veel auto’s, containers etc waar iets verstopt kan liggen. Dus lekker aan de slag.

Kleine impressie van onze harde werkers. Trots op Flame die ondanks haar weinig trainingsuurtjes het heel leuk vindt en haar best doet. Angel (RR), die het Elise niet altijd makkelijk maakt maar super duo vormt en Makari (RR) die net als Scarlet meteen “aan” staat zodra hij uit de auto komt en mag gaan zoeken. Uiteraard weer genoten van mijn “zoekmachine” Scarlet, die steeds zelfstandiger aan het werk is en overal op- en inklimt om te zoeken. Wat een geweldige dag was het weer.

4 thoughts on “Training”

  1. Was weer super leuk om te doen. Prachtige locatie. En zeker trots op mijn Flammeske. Knappe hondje.
    Angeltje met haar lachebekje en K-tje doet het echt goed. En dan Scarletje. Heerlijk werhondje. Geweldig.

  2. Schön anzusehen. Leider ist mein “Shepsky” zu faul (oder zu clever??) , um all diese Arbeiten auszuführen. Interessiert ihn nicht. Nach den ersten 5 Jahren seines Lebens in Not interessiert ihn nur: Schlafplatz, Futter und Frauchen. Soll er haben!

Laat een reactie achter