Tycoon

Soms heb je een hond die alles heeft wat je aantrekt in een hond maar die ook alles geeft en meer. Zo’n hond was Tycoon voor Bianca.
Gisteren hebben Bianca en Jo heel onverwachts afscheid moeten nemen van Tycoon 💔. De laatste maanden was hij ziek maar dit leek eindelijk onder controle. In de ochtend was er echt weer vrolijkheid, al weer dagen zagen ze de oude vertrouwde Tycoon. Spelend met zijn maatjes en lekker smikkelen van zijn eten. De balans leek gevonden. Maar als een donderslag bij heldere hemel kwam er de rit naar de kliniek waar na alle onderzoeken nog maar een ding mogelijk was: afscheid nemen van dit heerlijk ventje. Giga milttumor die ineens veel bloed lekte in de buikholte.
Wat heeft Tycoon een prachtig leven gehad. Opgegroeid met Justine en Merlijn op het Zeeuwse land. Samen met Bianca alles ontdekt op gehoorzaamheidsgebied, reizen naar Frankrijk naar de lieve vriendinnen Francoise en Eline, die ook deel uitmaakten van zijn leven. Urenlang struinen aan het strand, spelen met zijn vriendjes in het water. Gwion onder zijn hoede nam als pup en hem de kneepjes van de roedel leerde. Ravi zonder protest opnam in zijn roedel en nieuwe vriend kreeg in Dimas, de hond van Jo. Zoveel prachtige momenten voor, door en vooral met Tycoon.
Hij was de steun en toeverlaat van Bianca. Die op haar beurt weer alle liefde terug gaf.
Intens verdriet overheerst ons nu en we wensen Bianca en Jo heel veel sterkte met dit zware verlies 😘

17 thoughts on “Tycoon”

  1. Zo’n groot verlies wat zullen jullie een verdriet hebben.
    Heel veel sterkte en moed om het verlies van deze kanjer een plaatsje te geven.

  2. Sterke Bianca. Wat fijn dat je zo’n fantastische Tycoon hebt gehad maar wat droevig dat je hem zo plotseling moet missen.

  3. Heel veel sterkte met het plotselinge verlies van jullie lieve Tycoon, koester al die mooie herinneringen!

  4. Veel sterkte met dit grote verlies, koester de mooie herinneringen die zullen er zeker veel zijn.

  5. Heel veel sterkte. Dierenliefde is een wonder, deze vriendschap is bijzonder. Je was een trouwe kameraad die zijn sporen achterlaat.

  6. Dankjewel voor alle lieve woorden. Het verlies is zo onverwacht dat het allemaal nogal onwerkelijk is.

Geef een reactie